Η Μαρινέλλα πάνω στην σκηνή του Christmas Theater
Η Μαρινέλλα πάνω στην σκηνή του Christmas Theater/Φωτογραφία: NDP photo agency
PROUD DAUGHTER

Τζωρτίνα Σερπιέρη: Η κόρη της Μαρινέλλας με κομψό πράσινο φόρεμα -Σε συναυλία της μητέρας της


Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της μουσικής παράστασης «Τα λαϊκά της Μαρινέλλας» στο Christmas Theater.

Το Christmas Theater φιλοξενεί κι αυτόν τον χειμώνα την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού. Την ερμηνεύτρια φαινόμενο που θεωρείται από τις σημαντικότερες εκπρόσωπους του λαϊκού μας τραγουδιού και έχει τοποθετηθεί δίπλα στις ιστορικές μορφές της ελληνικής μουσικής.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην πρεμιέρα της μουσικής παράστασης «Τα λαϊκά της Μαρινέλλας» και η κόρη της, Τζωρτίνα Σερπιέρη, δεν θα μπορούσε να λείπει από το ακροατήριο. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την κόρη της Μαρινέλλας μαζί με τον σύζυγό της, Τίμο Δασκαλόπουλο να κάθονται στην πρώτη σειρά.

Τζωρτίνα Σερπιέρη: Η κόρη της Μαρινέλλας με κομψό πράσινο φόρεμα -Απόλαυσε τη μητέρα της επί σκηνής

Η Τζωρτίνα Σερπιέρα επέλεξε για την εμφάνισή της ένα μακρύ πράσινο φόρεμα και δερμάτινη ζώνη στη μέση. Η κόρη της Μαρινέλλας ήταν πολύ περήφανη βλέποντας τη μητέρα της επί σκηνής να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες της.

Για πρώτη φορά, η Μαρινέλλα συναντιέται με τον συνθέτη και σολίστ Θανάση Πολυκανδριώτη και το σύνολο «Οι Επόμενοι» ερμηνεύοντας και μεγάλες λαϊκές επιτυχίες του.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Σημειώνεται ότι η Τζωρτίνα Σερπιέρη είναι καρπός του έρωτα της Μαρινέλλας με τον αθλητή και επιχειρηματία, Φρέντυ Σερπιέρη, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό πριν γνωρίσει τον Τόλη Βοσκόπουλο. Η μοναχοκόρη της Μαρινέλλας ήταν μόλις δύο ετών όταν εκείνη παντρεύτηκε με τον Τόλη Βοσκόπουλο το 1975 και απέκτησε μια τρυφερή σχέση μαζί του μέχρι το 1981 που το ζευγάρι χώρισε οριστικά.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Στη φωτογραφία βλέπουμε την χαρούμενη Μαρινέλλα να αγκαλιάζει την εγγονή της, Μελίνα Δασκαλοπούλου.

Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE