Αθηνά Ρηγοπούλου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Αθηνά Ρηγοπούλου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
26|09|2022 11:54
SHARE
TZENH BANOY

Η κόρη της Τζένης Βάνου, Αθηνά στο Ηρώδειο – Στη φιλανθρωπική συναυλία-αφιέρωμα στη μητέρα της


Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο μια μεγάλη συναυλία για την πιο εμβληματική φωνή του ελληνικού ρεπερτορίου, τη Τζένη Βάνου.

Η Τζένη Βάνου σημάδεψε με τις ερμηνείες της μια ολόκληρη εποχή της ελληνικής μουσικής σκηνής ενώ συνεργάστηκε και με πολλούς από τους κορυφαίους συνθέτες.

Στη φιλανθρωπική συναυλία παραβρέθηκαν σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και ερμήνευσαν τα πιο γνωστά και όμορφα τραγούδια της Τζένης Βάνου.

Στη συναυλία δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και η κόρη της Τζένης Βάνου, Αθηνά Ρηγοπούλου, η οποία ανέβηκε στη σκηνή και τίμησε με τον τρόπο της τη μητέρα της και το φιλανθρωπικό έργο της συναυλίας αυτής.

Αν και η Αθηνά Ρηγοπούλου δεν τραβά τα φώτα της δημοσιότητας, έχει δώσει ορισμένες συνεντεύξεις στο παρελθόν και έχει μιλήσει για τη μητέρα της με αγάπη και στοργή ενώ από τις φωτογραφίες της συναυλίας στο Ηρώδειο, η ομοιότητά τους είναι εμφανέστατη αφού τα χαρακτηριστικά των προσώπων των δύο γυναικών είναι όμοια.

Για την εμφάνισή της στο Ηρώδειο, η Αθηνά Ρηγοπούλου επέλεξε ένα κομψό σατέν φόρεμα σε μπλε απόχρωση φορώντας μια ζώνη στη μέση με ασημί λεπτομέρειες.

Δείτε τις φωτογραφίες της Αθηνάς Ρηγοπούλου, της κόρης της Τζένη Βάνου

Φωτοπγραφία: NDP Photo Agency
Φωτοπγραφία: NDP Photo Agency
Φωτοπγραφία: NDP Photo Agency
Φωτοπγραφία: NDP Photo Agency
SHARE