Άκης Πετρετζίκης
Άκης Πετρετζίκης/ Φωτογραφία: Instagram/ @akispetretzikis
06|01|2023 11:25
SHARE
FATHER AND DAUGHTER

Η κόρη του Άκη Πετρετζίκη είναι style icon από κούνια -Η μικρή ξετρέλανε το Instagram


Σε πελάγη ευτυχίας ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα, που εδώ και μερικούς μήνες κρατούν στην αγκαλιά τους τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους.

Τη γέννηση της κόρης του είχε κάνει γνωστή με ανάρτησή του στο Instagram ο ίδιος ο Άκης Πετρετζίκης. «Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ!» έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης, που δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, συμπληρώνοντας «Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα…».

Ο διάσημος σεφ ανέβασε πρόσφατα μια φωτογραφία στα stories, όπου τον βλέπουμε να κρατά αγκαλιά την κόρη του, με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη του, που μαρτυρά την οικογενειακή του ευτυχία. Η μικρή είναι σούπερ στιλάτη, φορά ένα ροζ φορμάκι-μπουφάν και έναν μεγάλο, πολύ χαριτωμένο φιόγκο. «Ο Αχιλλέας στην κουζίνα και η μικρή στη διοίκηση» γράφει με χιούμορ ο Άκης Πετρετζίκης στο story του, που σίγουρα ενθουσίασε τους followers του.

Δείτε παρακάτω τον Άκη Πετρετζίκη να κρατά αγκαλιά την κόρη του:

@akispetretzikis
SHARE