Φωτογραφία: Instagram/@ hailiejade
Φωτογραφία: Instagram/@ hailiejade
18|04|2024 11:53
SHARE
ΕΜΙΝΕΜ

Η κόρη του Eminem με λευκό μπικίνι ποζάρει πάνω σε γιοτ -Το ταξίδι για το bachelorette πάρτι της


Η κόρη του Eminem, Hailie Jade Scott, έκανε ένα ταξίδι με τις φίλες της, στον κόλπο της Τάμπα για να γιορτάσει το μπάτσελορ πάρτι της και φυσικά δεν έλειψαν οι φωτογραφίες στο Instagram προφίλ της.

Η 28χρονη influencer, η οποία πρόκειται να παντρευτεί τον επί έξι χρόνια φίλο της, Evan McClintock, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στο προσωπικό της Instagram για να μοιραστεί στιγμιότυπα από το διασκεδαστικό σουαρέ που διοργάνωσαν με τις φίλες της σε πολυτελές γιοτ.

H Hailie Jade Scott Mathers και ο Evan McClintock είναι σε σχέση από το 2016 με την πρόταση γάμου να έρχεται πριν έναν χρόνο περίπου.

Με 3 φωτογραφίες το ζευγάρι ανακοίνωσε στο Instagram πως θα κάνει το επόμενο βήμα.

Η κόρη του Eminem με λευκό μπικίνι ποζάρει πάνω σε γιοτ

Τώρα, το μυστήριο του γάμου φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ, με την κόρη του Eminem να πραγματοποιεί το bachelorette πάρτι της.

Στο προφίλ της δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με ένα λευκό μπικίνι και λευκό καπέλο πάνω στο γιοτ με φόντο τη θάλασσα ενώ σε επόμενο πλάνο φαίνεται να απολαμβάνει το ποτό της, αμέριμνη και ευτυχισμένη.


Η Χέιλι Τζέιντ Σκοτ είναι η μόνη βιολογική κόρη του Εμινεμ. Ο τραγουδιστής παντρεύτηκε δύο φορές τη μητέρα της Χέιλι, Κιμ Σκοτ.

Υιοθέτησε νόμιμα την Alaina, στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Η μητέρα της, αδελφή της Κιμ, πάλευε με τον εθισμό της στα ναρκωτικά και τελικά πέθανε από υποψία υπερβολικής δόσης το 2016. Το τρίτο παιδί του Eminem είναι η 21χρονη Stevie Scott, της οποίας οι βιολογικοί γονείς είναι η Κιμ και ο άνδρας με τον οποίο έβγαινε μεταξύ των δύο γάμων της, Eric Hartter.

Ο Eminem υιοθέτησε νόμιμα τη Stevie το 2005 ενώ ο Hartter φέρεται να πέθανε το 2019.

SHARE