Σταμάτης Γονίδης
Σταμάτης Γονίδης/ Φωτογραφία: NDP Photo AgencyΣ
24|10|2023 11:07
SHARE
LIKE FATHER LIKE DAUGHTER

Η 29χρονη κόρη του Σταμάτη Γονίδη ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της στη μουσική


Ο Σταμάτης Γονίδης είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Κουργιουξίδη κι έχει αποκτήσει τρία παιδιά από διαφορετικούς γάμους. Η κόρη του, Στεφανία, ακολουθεί τα χνάρια του.

Η κόρη που απέκτησε από τον δεύτερο γάμο του με την Άντζελα Βάγια, επίσης τραγουδίστρια, Στεφανία Γονίδη, ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της εδώ και αρκετά χρόνια κι έχει επιλέξει μια καριέρα στον χώρο της μουσικής.

Πρόσφατα, η Στεφανία Γονίδη δημοσίευσε ένα mix από πολύ γνωστά τραγούδια στο YouTube, ανάμεσα στα οποία είναι και δύο του μπαμπά της: τα «Πώς Μ’ Άφησες Να Ζω» και «Αυτό Το Τραγούδι».

Η κόρη του Σταμάτη Γονίδη, Στεφανία Γονίδη, είναι παντρεμένη με τον Στέργιο Βήττα. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Μάρτιο του 2019, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στην Βουλιαγμένη.

Η Στεφανία είναι η κόρη του Σταμάτη Γονίδη από τον γάμο του με την Άντζελα Βάγια, επίσης τραγουδίστρια. Επηρεασμένη από την καριέρα των γονιών της, η 29χρονη τραγουδίστρια πήγε σε μουσικό σχολείο και ύστερα ξεκίνησε τη δική της πορεία.

Ο σύζυγός της, Στέργιος, ασχολείται επίσης με τη μουσική. Συγκεκριμένα, παίζει μπουζούκι κι έχει συνεργαστεί και με τον πεθερό του, Σταμάτη Γονίδη, αλλά και με άλλους γνωστούς λαϊκούς τραγουδιστές.

Το ζευγάρι έχει δυο παιδιά, τον Βασίλη και τον Σταμάτη, ο οποίος πήρε το όνομα του παππού του και βαφτίστηκε τον περασμένο Ιούνιο. «Ήταν δική μου επιλογή να βαφτίσουμε Σταμάτη το παιδί και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι η αγάπη μου η μεγάλη ο μπαμπάς μου. Έχω τατουάζ το όνομά του και τώρα είναι και για τον γιο μου. Χάρηκε πάρα πολύ όταν του είπα ότι το παιδί θα το βγάλουμε Σταμάτη, το ήθελε πολύ» είπε η Στεφανία Γονίδη σχετικά με το όνομα που έδωσε στον δεύτερο γιο της.

Δείτε την 29χρονη κόρη του Σταμάτη Γονίδη:

TAGS
SHARE