Λένα Παπαληγούρα
Λένα Παπαληγούρα/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΗΡΩΔΕΙΟ

Η Λένα Παπαληγούρα ως «Ηλέκτρα» στο Ηρώδειο -Την απόλαυσαν πάνω στη σκηνή ο πατέρας και ο σύζυγός της


Στις 20 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε στο Ηρώδειο η καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Ηλέκτρα» που σκηνοθέτησε η Λίλλυ Μελεμέ με την Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Ελισάβετ Μουτάφη, Ιωάννης Παπαζήσης, Στρατής Χατζησταματίου, Εριέττα Μανούρη, Δαυίδ Μαλτέζε, Πάρης Λεόντιος.

Φυσικά από την τελευταία παράσταση δεν έλειπαν τα αγαπημένα της πρόσωπα, Αναστάσιος Παπαληγούρας και Βαρβάρα Πετρίδη καθώς και ο σύζυγός της, Άκης Πάντος.

Μετά το τέλος της παράστασης όλοι μαζί πόζαραν αγαπημένοι στον φωτογραφικό φακό.

Η Λένα Παπαληγούρα ως «Ηλέκτρα» στο Ηρώδειο -Την απόλαυσαν πάνω στη σκηνή ο πατέρας και ο σύζυγός της

Βαρβάρα Πετρίδη-Άκης Πάντος-Λένα Παπαληγούρα-Αναστάσιος Παπαληγούρας/Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Λένα Παπαληγούρα είναι παντρεμένη με τον Άκη Πάντο και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Μαζί έχουν αποκτήσει δυο γιους: τον Αναστάση και τον Αντώνη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016, όταν ο πολιτικός μηχανικός παρευρέθηκε σε παράσταση που πρωταγωνιστούσε η γνωστή ηθοποιός, και επισφράγισε τη σχέση του σε μία λαμπερή τελετή στις 29 Σεπτεμβρίου του 2018.

Φωτογραφία: Άκης Πάντος-Λένα Παπαληγούρα/NDP photo agency

«Νομίζω ότι είναι πολύ υγιές και πολύ ωραίο που ο Ακης είναι πολιτικός μηχανικός. Πιστεύω ότι για ανθρώπους δοσμένους στη δουλειά, όπως είμαστε εμείς, υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει μονομανία. Είναι ωραίο να έρχεται κάποιος και σε μετατοπίζει, να σου ανοίγει τα μάτια -κι εσύ αντιστοίχως. Η δουλειά μου έχει κι ένα κομμάτι νακρισισμού, οπότε όταν βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον με άλλους ανθρώπους, μετριάζεται» είχε σημειώσει η Ελενα Παπαληγούρα στη συνέντευξή της στο BOVARY δύο μήνες πριν παντρευτεί.

SHARE