Λίνα Πρίντζου και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
Λίνα Πρίντζου και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
01|10|2023 14:08
SHARE
ΚΟΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η Λίνα Πρίντζου με φλοράλ φόρεμα και δερμάτινο τζάκετ -Η θεατρική έξοδος με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο


Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, έδωσαν το «παρών» στην τελευταία παράσταση της επιθεώρησης «Τι ζούμε ρε;;;» στο Θέατρο Άλσος.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου παντρεύτηκαν το 2014 στη Βενετία, στον ελληνορθόδοξο ναό του Αγίου Γεωργίου παρουσία ελάχιστων συγγενών και φίλων.

«Με ρωτάς αν είναι δύσκολο το "μαζί στην ζωή"; Θα σου πω ότι το πιο δύσκολο πράγμα είναι το "μόνοι" στη ζωή. Τον άνθρωπο της ζωής σου δε θα στον συστήσει ο έρωτας, θα στον συστήσει ο χρόνος. Με τη Λίνα (σ.σ. την γυναίκα του) τότε είχα μια διαίσθηση ότι θα ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου. Τώρα όμως ξέρω. Περνάει ο χρόνος χωρίς να τον μετράμε, γελάμε όπως γελάγαμε, και πάντα ονειρευόμαστε» έχει τονίσει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σε συνέντευξή του στο Bovary.gr.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος για να παρακολουθήσει την τελευταία παράσταση της επιθεώρησης «Τι ζούμε ρε;;;».

Η Λίνα Πρίντζου επέλεξε για τη θεατρική της έξοδο ένα στιλάτο μαύρο φόρεμα με φλοράλ μοτίβο, το οποίο συνδύασε με ένα δερμάτινο τζάκετ, συνθέτοντας ένα ιδανικό fall combo για μια βραδινή έξοδο. Από την άλλη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επέλεξε ένα casual, αλλά προσεγμένο total black look, με τζιν, μαύρο t-shirt και ελαφρύ μπουφάν.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε αγκαλιά, με χαμόγελο, οι δυο τους, αλλά και παρέα με τους συντελεστές και με όσους βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Δείτε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο με τη Λίνα Πρίντζου:

Λίνα Πρίντζου-Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
Βίκυ Σταυροπούλυ-Δανάη Μπάρκα-Λίνα Πρίντζου
Γιάννης Ζουγανέλης-Λίνα Πρίντζου
Λίνα Πρίντζου-Χρήστος Χατζηπαναγιώτης-Βασίλης Χαραλαμπόπουλος-Δανάη Μπάρκα
SHARE