Η Λίντσεϊ Λόχαν
Η Λίντσεϊ Λόχαν/Φωτογραφία: ΑP images
INSTAGRAM

Λίντσεϊ Λόχαν: Αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της -To εντυπωσιακό το μονόπετρο


Ευτυχισμένες στιγμές βιώνει η Λίντσεϊ Λόχαν καθώς όπως ανακοίνωσε στο προφίλ της στο Instagram αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Το είπε το μεγάλο «ναι» η 35χρονη Λίντσεϊ Λόχαν στον αγαπημένο της Μπάντερ Σάμας και στη συνέχεια μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα με τέσσερις φωτογραφίες στα social media.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός είναι πολύ ευτυχισμένη και στις φωτογραφίες την βλέπουμε στην αγκαλιά του αγαπημένου της να φοράει το μονόπετρο που της έδωσε όταν της έκανε πρόταση γάμου.

«Η αγάπη μου. Η ζωή μου. Η οικογένειά μου. Το μέλλον μου», έγραψε η  Λίντσεϊ Λόχαν στο προφίλ της στο Instagram και οι followers ενθουσιάστηκαν με τα χαρμόσυνα νέα της ηθοποιού.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και ζει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο Ντουμπάι. Ο σύντροφος της ηθοποιού εργάζεται στο Ντουμπάι, εκεί όπου η Αμερικανίδα ηθοποιός ζει τα τελευταία επτά χρόνια.

Πρόκειται για τον δεύτερο αρραβώνα της διάσημης ηθοποιού καθώς είχε παντρευτεί τον Ρώσο εκατομμυριούχο Egor Tarabasov με τον οποίο χώρισε το 2016.

Δείτε τις φωτογραφίες:

H Λίντσεϊ Λόχαν αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της
H Λίντσεϊ Λόχαν αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της
H Λίντσεϊ Λόχαν αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της
SHARE