Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος με την Μαίρη Αρώνη
Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος με την Μαίρη Αρώνη από την ταινία «Μια τρελή τρελή Οικογένεια»
01|06|2022 08:52
SHARE
ΣΠΑΝΙΟ ΚΛΙΚ

Η Μαίρη Αρώνη, αριστοκρατική με φινέτσα άλλης εποχής -Το σπάνιο κλικ από το 1989


Μια σπάνια φωτογραφία της ηθοποιού Μαίρης Αρώνη είδε το φως της δημοσιότητας.

Η σπουδαία ηθοποιός Μαίρη Αρώνη σημάδεψε με τις ερμηνείες της τόσο τους θαυμαστές της, όσο και τον κόσμο του θεάματος. Οι πρωταγωνιστικοί της ρόλοι έμελλαν να αφήσουν σπουδαία παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές και μάλιστα μέχρι και σήμερα το όνομά της είναι συνυφασμένο με το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Πολλές είναι οι σπάνιες φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο και αυτή τη φορά, ο Άρης Λυπάσης, δημοσιογράφος και συλλέκτης, έφερε στο φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία της από το 1989.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται στο σπίτι της στο Καλαμάκι το 1989, τρία χρόνια πριν τον χαμό της, στην οποία φυσικά αποτυπώνεται η φινέτσα και η κλασική γοητεία της.

Όπως γράφει και ο Άρης Λουπάσης στη λεζάντα της δημοσίευσής του, η μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός αποσύρθηκε οριστικά από την θεατρική σκηνή το 1982 με την κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά "Η χαρτοπαίχτρα" ενώ για την επόμενη δεκαετία ασχολείται ενεργά με το ραδιόφωνο και συγκεκριμένα με την μεταφορά σημαντικών έργων ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.

«Η ηθοποιός έδωσε ζωή σε ηρωίδες αρχαίου θεάτρου, Ελλήνων κλασικών συγγραφέων και μυθικές ηρωίδες του παγκόσμιου δραματολογίου. Μια αυθεντική θεατρίνα ξεχωριστής στόφας, σπάνιου καλλιτεχνικού ήθους και απαράμιλλης αρχοντικής.»

Δείτε τη σπάνια φωτογραφία της Μαίρης Αρώνη παρακάτω

SHARE