Μαίρη Συνατσάκη
@mairiboo
31|07|2022 14:46
SHARE
ΜΟΜ ΤΟ ΒΕ

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι έγκυος -Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram


Η Μαίρη Συνατσάκη περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η παρουσιάστρια θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον μουσικό Ίαν Στρατή.

Η ίδια το ανακοίνωσε στο Instagram με μια τρυφερή ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία η ίδια βρίσκεται στην αγκαλιά του συντρόφου της, ενώ δίπλα τους διακρίνονται λευκά μπαλόνια που γράφουν «Baby».

Το ζευγάρι συγκατοικεί εδώ και καιρό και είναι φουλ ερωτευμένο.

«Η Μαίρη Συνατσάκη είναι διαμάντι στον χαρακτήρα και αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να έχει το άλλο σου μισό» είχε δηλώσει ο Ιαν Στρατής πριν από λίγο καιρό στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» για την αγαπημένη του, Μαίρη Συνατσάκη.

Τον Ιανουάριο η Μαίρη Συνατσάκη είχε σημειώσει στο Instagram για την απόφαση να μείνουν μαζί: «Τόσες μετακομίσεις σε τούτη την ζωή για να μου μάθει το 2021 ότι το σπίτι που με χώρεσε ολόκληρη και με έκανε να νιώθω ασφαλής… είσαι εσύ. Να έχει το 2022 ένα ζεστό «σπίτι» για όλους σας. Ο,τι κι αν σημαίνει, ο,τι κι αν συμβολίζει. Ο,τι κι αν χρειάζεστε, να βρεθεί την καινούργια χρονιά, εύκολα στο δρόμο σας αγαπημένοι μου άνθρωποι».

Στην ανάρτηση για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Μαίρη Συνατσάκη έγραψε: «Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις».

Δείτε την ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη.

SHARE