Φωτογραφία: Instagram/ @marazaharea
Φωτογραφία: Instagram/ @marazaharea
07|08|2022 10:25
SHARE
ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ

Η Μάρα Ζαχαρέα με μπικίνι σε tropical print και παρεό στην Αστυπάλαια


Η Μάρα Ζαχαρέα έκανε την πιο stylish εμφάνιση.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star έχει ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στο Instagram, στο οποίο δημοσιεύει φωτογραφίες από τη δουλειά και την καθημερινότητά της, από τα ταξίδια και τις διακοπές της. Οι φωτογραφίες της είναι πάντα εντυπωσιακές και η ίδια πάντα φροντίζει να φορά στιλάτα σύνολα.

Η Μάρα Ζαχαρέα άλλωστε είναι μια γυναίκα με στιλ, διαχρονική ομορφιά και φινέτσα, κάτι που αποδεικνύεται από κάθε εμφάνισή της.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων απολαμβάνει τις διακοπές της και οι διαδικτυακοί της φίλοι ρίχνουν κλεφτές ματιές στην καθημερινότητά της, όσο εκείνη το επιτρέπει με τις δημοσιεύσεις που κάνει.

Δεν είναι λίγες οι φορές οι οποίες έχει αναρτήσει φωτογραφίες από τη θάλασσα και τις εξόδους της, αυτή τη φορά όμως δημοσίευσε δύο καρέ από τη θάλασσα της Αστυπάλαιας.

Στις φωτογραφίες βρίσκεται μέσα σε ένα σκάφος, φορά ένα μπικίνι σε tropical print ενώ έχει επιλέξει την τελευταία λέξη της μόδας, το παρεό.

Σε λευκή απόχρωση και με μαύρες λεπτομέρειες δίνει στιλ στο look παραλίας ενώ απογείωσε την εμφάνισή της με ένα ψάθινο καπέλο και γυαλιά ηλίου, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίες έγραψε: «Βόλτα σε ανεξερεύνητα νησάκια με το σκάφος του Μιχάλη. Δέκα άγνωστοι άνθρωποι - έλληνες και ξένοι - γίνονται αμέσως μιά παρέα σ’ αυτή την εκδρομή. Η ελληνική φιλοξενία και η θετική ενέργεια κάνουν ένα ακόμη ελληνικό καλοκαίρι μαγικό και απογειώνουν τον τουρισμό μας. Ελλάδα είναι τα πανέμορφα τοπία αλλά και οι άνθρωποί της. »

Δείτε τη Μάρα Ζαχαρέα με μπικίνι και παρεό

SHARE