Μαρία Ολυμπία και Μαρί Σαντάλ
Μαρία Ολυμπία και Μαρί Σαντάλ /Φωτογραφία: Instagram/mariechantal22
29|03|2023 08:55
SHARE
INSTAGRAM

Η Μαρί Σαντάλ και η Μαρία Ολυμπία έκαναν το πρώτο τους μπάνιο στη θάλασσα -Οι φωτό με μαγιό


Η Μαρί Σαντάλ και η κόρη της, πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία έκαναν το πρώτο τους μπάνιο στη θάλασσα και δημοσίευσαν μια σειρά από υπέροχα στιγμιότυπα.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου Γλίξμπουργκ, Μαρί Σαντάλ διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε με την κόρη της σε κάποια φωτογραφία. Οι δυό τους απολαμβάνουν συχνά η μία την παρέα της άλλης και ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει ουκ ολίγες φορές μαζί.

Αυτή τη φορά, μητέρα και κόρη αποφάσισαν να κάνουν μια βουτιά στη θάλασσα. Φόρεσαν τα μαγιό τους και βούτηξαν στα παγωμένα νερά, χωρίς αυτό να μπαίνει, όπως φαίνεται εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Η Μαρί Σαντάλ και η Μαρία Ολυμπία έκαναν το πρώτο τους μπάνιο στη θάλασσα -Οι φωτό και το βίντεο με μαγιό

Μητέρα και κόρη τράβηξαν φωτογραφίες και έκαναν άκρως καλοκαιρινές δημοσιεύσεις στα social media ενθουσιάζοντας τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Η Μαρί Σαντάλ τράβηξε μια φωτογραφία όπου όπου φαίνονται μαζί, μέσα στη θάλασσα, στο απέραντο γαλάζιο και έγραψε: «Ανοιξιάτικες διακοπές με την χαρούμενη παρέα μου» ενώ η Μαρία Ολυμπία δημοσίευσε ένα βίντεο με το εαυτό της όπου κάνει βουτιές και κολυμπά εμφανώς χαρούμενη.

SHARE