Η Μαρί Σαντάλ με τον Παύλο
Μαρί Σαντάλ και Παύλος / Φωτογραφία: Instagram/ @mariechantal22
08|06|2020 13:41
SHARE
THROWBACK

Η Μαρί Σαντάλ με τα κατάξανθα αγόρια της -Η παιδική φωτογραφία του Αχιλλέα και του Κωνσταντίνου με τη μητέρα τους


Ο γιος της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας-Ανδρέας, δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία, όπου τον βλέπουμε στην αγκαλιά της μητέρας του, μαζί με τον αδερφό του, Κωνσταντίνο-Αλέξιο.

Η χαρούμενη μαμά Μαρί Σαντάλ χαμογελά στον φακό με τα δύο αγόρια της, τα οποία απέκτησε με τον πρίγκιπα Παύλο. Το ζευγάρι έχει συνολικά πέντε παιδιά. Εκτός από τον Αχιλλέα-Ανδρέα και τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Μαρία Ολυμπία, και ακόμα δυο γιους, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη-Σταύρο.

Με μια πρώτη ματιά θα λέγαμε ότι τα δύο αγόρια μοιάζουν στη μητέρα τους. Κατάξανθοι και οι δύο, έχουν πάρει τα χρώματά της, ενώ κανείς παρατηρεί κοινά στοιχεία και με τον πατέρα τους, Πάυλο.

Η ανάρτηση έχει ξεπεράσει τα 70 χιλιάδες like, ενώ πολλοί από τους 362 χιλιάδες followers άφησαν το δικό τους σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία. Μερικοί μάλιστα τόνισαν ότι τα δύο αδέρφια μοιάζουν τόσο πολύ, που θα μπορούσαν να είναι και δίδυμα.

https://www.instagram.com/p/CBGTWkzFaWU/

Παρακάτω, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος και ο Αχιλλέας Ανδρέας σήμερα:

https://www.instagram.com/p/CAGCrXrlbL9/
https://www.instagram.com/p/CAkucwiJdJj/
https://www.instagram.com/p/BsgdFY6BanF/

Πρόσφατα, η Μαρί Σαντάλ κυκλοφόρησε έναν οδηγό savoir vivre, με τίτλο «Manners Begin at Breakfast: Modern Etiquette for Families», τους κανόνες του οποίου ακολουθούν και τα δικά της παιδιά, όπως είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Tatler.

Η ίδια ανέφερε ότι τα κινητά δεν επιτρέπονται πάνω στο τραπέζι, η πετσέτα στα γεύματα τοποθετείτε στα γόνατα και δεν αντέχει να βλέπει τους νέους να φορούν t-shirts σε εστιατόρια.

SHARE