Μαρία Ηλιάκη
Φωτογραφία Instagram@marakiiliaki
28|09|2023 08:54
SHARE
ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ

Η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πόσα κιλά είναι -Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει


Η Μαρία Ηλιάκη απάντησε στους διαδικτυακούς της φίλους στην ερώτησή τους, πόσα κιλά είναι, μέσα από ένα βίντεο σε Instagram Story.

Η παρουσιάστρια διατηρεί έναν ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Instagram όπου συνηθίζει.

Δεν είναι και λίγες οι φορές που δημοσιεύει φωτογραφίες από την επαγγελματική της ζωή και την καθημερινότητά της με τα αγαπημένα της πρόσωπα, με τον σύζυγό της Στέλιο Μανουσάκη αλλά και διακριτικά στιγμιότυπα με την αξιαγάπητη κόρη της, Κατερίνα.

Η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πόσα κιλά είναι -Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει

Αυτή τη φορά, ξεκίνησε ένα Q & A σε Instagram Story στο οποίο οι διαδικτυακοί της φίλοι έθεσαν στην αγαπημένη τους παρουσιάστρια.

Μια από αυτές τις ερωτήσεις, την οποία η Μαρία Ηλιάκη απάντησε, ήταν και πόσα κιλά είναι και αν γυμνάζεται. Μέσα από ένα βίντεο αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει αλλά και τι γυμναστική κάνει αυτή την περίοδο.

«Αυτή τη στιγμή είμαι συν 2 κιλά, είμαι 61 κιλά και τα κανονικά μου είναι 59. Έχω φτάσει και 57 αλλά το 57 δεν είναι υγιές οπότε τα κιλά μου είναι 59. Γυμνάζομαι, ναι, έχω 3 μήνες να γυμναστώ, ξεκίνησα όμως τη Δευτέρα μπήκα πάλι δυναμικά σε πρόγραμμα, ξεκίνησα το περπάτημά μου, ξεκίνησα τις δυναμικές ασκήσεις και τα λοιπά» είπε η Μαρία Ηλιάκη στο βίντεό της.

SHARE