Μαρία Κορινθίου
Μαρία Κορινθίου/Φωτογραφία: mariakorinthiou/instagram
09|09|2023 16:32
SHARE
ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ

Η Μαρία Κορινθίου δείχνει το σαλόνι της -Λευκό, μίνιμαλ, με φρέσκα λουλούδια [εικόνα]


Στην Αθήνα έχει επιστρέψει πλέον η Μαρία Κορινθίου μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η ηθοποιός έπειτα από μια ιδιαίτερη και απαιτητική σεζόν, θέλησε το φετινό καλοκαίρι να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις ομορφιές των ελληνικών νησιών μέχρι να επιστρέψει στο προσωπικό της καταφύγιο για να οργανώσει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Αυτό δεν είναι άλλο από το σπίτι της, εκεί όπου χαλαρώνει και περνά όμορφες στιγμές με την σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους, Ισμήνη που είναι 15 ετών.

Το σπίτι της Μαρίας Κορινθίου

Μάλιστα πριν λίγες ώρες η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από το κατάλευκο σαλόνι της.

«Ό,τι άσπρο βλέπω σε διακοσμητικό στα μαγαζιά μπαίνω και το αγοράζω. Λατρεύω τα φωτεινά σπίτια με μεγάλα παράθυρα. Έτσι είναι και το δικό μας. Επειδή ήταν νεοκλασικό σπίτι με μωσαϊκό στο πάτωμα και εσωτερικές πόρτες που διαχώριζαν τα δωμάτια, έκανα ριζική ανακαίνιση. Τοποθέτησα γρανιτοπλακάκι και γκρέμισα κάποιους τοίχους για να μεγαλώσουν οι χώροι», έχει πει η Μαρία Κορινθίου σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Ok.

Πρόκειται για το πατρικό σπίτι της Μαρίας Κορινθίου, που χτίστηκε από τον παππού της, ενώ εκεί είχε μεγαλώσει εκείνη και τα αδέρφια της

Η Μαρία Κορινθίου σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στο σπίτι αυτό λέγοντας πόσο χαίρεται που και η κόρη της Ισμήνη έχει τη δυνατότητα να μεγαλώνει εκεί. «Έζησα ευχάριστα παιδικά χρόνια και οι αναμνήσεις που έχω είναι κυρίως τα παιχνίδια στη γειτονιά με την κολλητή μου Βάλια, η οποία είναι η νονά της Ισμήνης. Θυμάμαι ήμασταν πιτσιρίκια και βγαίναμε έξω στο δρόμο, όπου παίζαμε λάστιχο και κρυφτό με τα παιδιά της γειτονιάς», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

SHARE