Η Μαρία Λέκακη
Η Μαρία Λέκακη στην πασαρέλα/Φωτογραφία: NDP photo agency
LAYERS

Η Μαρία Λεκάκη με ανανεωμένο hairlook -Το κούρεμα που δίνει όγκο και κίνηση στα μαλλιά


Η Μαρία Λεκάκη επισκέφθηκε τον γνωστό hairstylist Πάνο Καλλίτση και αποφάσισε να ανανεώσει τα μαλλιά της.

Η γνωστή ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στην θεατρική παράσταση των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Μπαμπάδες με ρούμι» στο θέατρο Αλίκη έκανε το κούρεμα που δίνει όγκο και κίνηση στα μαλλιά. Τα layered μαλλιά είναι κούρεμα που αρκετές γυναίκες το επιλέγουν και μάλιστα ήταν το απόλυτο trend της σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2022.

Η Μαρία Λεκάκη έβγαλε μια φωτογραφία με τον Πάνο Καλλίτση με το ανανεωμένο της hairlook και δέχτηκε πολλά σχόλια για τα μαλλιά της. Ο γνωστός hairstylist μάλιστα έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους: «Με τη Μαρία Λεκάκη δεν έχουμε καταφέρει ποτέ να βγάλουμε καμιά φωτογραφία της προκοπής γιατί πάντα γελάμε σαν τα χαζά. Το σίγουρο είναι ότι η σχέση μας κρατάει στα χρόνια γερά και ότι θα γεράσουμε - όταν προλάβουμε- μαζί κάπου σε μια όμορφη βουνοκορφή. Ψαρακι μου σ' αγαπώ!!! Μην την χάσετε στους «Μπαμπαδες με ρούμι», είναι φανταστική». Εκείνη απάντησε με πέντε κόκκινες καρδιές.

Η Μαρία Λεκάκη με ανανεωμένο hairlook -Το κούρεμα που δίνει όγκο και κίνηση στα μαλλιά

H Mαρία Λεκάκη έχει ένα ζεστό και όμορφο σοκολατί χρώμα στα μαλλιά της. Εδώ και αρκετό καιρό έχει καστανά μαλλιά και της πηγαίνουν πολύ.

Oσο για το κούρεμά της, το hair layering είναι μεγάλη τάση στο hairstyle. Αν ρίξεις μια ματιά στο Instagram θα διαπιστώσεις ότι πλέον καμία διάσημη δεν έχει στα μαλλιά της ένα μήκος και το γνωστό «φιλάρισμα» που έκανε θραύση στα 90’s έχει κάνει δυναμικό comeback.

Mε χωρίστρα στη μέση και με βάση ένα μακρύ καρέ, η Μαρία Λεκάκη έχει το τέλειο κούρεμα για τις γυναίκες που θέλουν να αλλάξουν και να ανανεώσουν τα μακριά μαλλιά τους, αλλά όχι να τα αποχωριστούν εντελώς. Τα διακριτικά layers που κόβονται σε όλο το μήκος των μαλλιών δίνουν τη φυσικότητα και την κίνηση που χρειάζεται ώστε να δείχνουν πιο πλούσια και ογκώδη.

Δες την ανανεωμένη Μαρία Λεκάκη:

SHARE