Η ηθοποιός σε καλοκαιρινές διακοπές
@marialekaki.official
18|08|2021 13:35
SHARE
BEACH DAYS

Η Μαρία Λεκάκη με ολόσωμο μαγιό και χωρίς μακιγιάζ απολαμβάνει τη θάλασσα


Η Μαρία Λεκάκη φόρεσε το μαγιό της και απόλαυσε τη θάλασσα και τις διακοπές της λίγο πριν επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό.

Η Μαρία Λεκάκη έχει παίξει σε αρκετές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά ο ρόλος που την έκανε ευρύτερα γνωστή και αγαπητή στο κοινό ήταν η «Πέγκυ Καρά», η γκαρσόνα βου στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», η οποία σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία.

Έπειτα η ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε αρκετές κωμικές σειρές, ενώ εμφανίζεται και στο θέατρο όπου έχει πειραματιστεί και με πιο δραματικούς ρόλους.

Από τη νέα σεζόν η Μαρία Λεκάκη θα πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» όπου θα προβληθεί από το Mega. Η κωμική σειρά έχει συγκεντρώσει αξιόλογους ηθοποιούς, μεταξύ άλλων τους: Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Μιχάλη Ρέππα -υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου- Μαρία Γεωργιάδου, Τζένη Μπότση, Βάσω Γουλιελμάκη, Βασίλης Κούκουρας κ.α.

Η Μαρία Λεκάκη φαίνεται πως βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές, καθώς ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram φωτογραφία όπου απολαμβάνει το μπάνιο της.

Με ένα ολόσωμο μπλε μαγιό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η ηθοποιός απολαμβάνει την ηρεμία και το πρωινό της μπάνιο στις 7 το πρωί, όπως «μαρτύρησε» στη λεζάντα της φωτογραφίας χωρίς να αναφέρει το μέρος που βρίσκεται.

Η ίδια δεν είναι τόσο ενεργή στα social media και φυσικά ανεβάζει σπάνια φωτογραφίες με την κόρη της, Ζωή την οποία απέκτησε από το γάμο της με τον σκηνοθέτη Λεωνίδα Πανωνίδη. Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2007 και πέντε χρόνια αργότερα χώρισαν.

Στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Μαρία Λεκάκη στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συνήθως τη βλέπουμε χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

SHARE