Αδελφές Ματσούκα με μωρό
Η Μαρία Ματσούκα με την αδελφή της, Δήμητρα/Φωτογραφία: matsouka_maria/instagram
ΒΑΒΥ BOΥ

Η Μαρία Ματσούκα θηλάζει το μωρό της και ανεβάζει την τρυφή στιγμή στο προφίλ της


H αδελφή της Δήμητρας Ματσούκα έγινε πρόσφατα μητέρα για πρώτη φορά και είναι άκρως ευτυχισμένη.

Η Μαρία Ματσούκα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Θέμη Γιαννιτσά στις 10 Απριλίου. Η εγκυμοσύνη της δεν είχε γίνει γνωστή μέχρι που δημοσίευσε μια φωτογραφία από το μαιευτήριο κρατώντας το μωρό αγκαλιά της, εκπλήσσοντας τους followers της. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους – και από τα media – που στήριξαν και σεβάστηκαν την επιλογή μας να κρατήσουμε αυτούς τους 9 υπέροχους μήνες προσωπική υπόθεση» είχε σημειώσει στο προφίλ της στο Instagram.

Φυσικά η χαρά της είναι τόσο μεγάλη που οι τελευταίες φωτογραφίες της στο Instagram αφορούν μόνο τον γιο της. Η Μαρία Ματσούκα έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες της από την περίοδο που ήταν έγκυος, την στιγμή που έφυγε από το μαιευτήριο κρατώντας το μωρό στο port bebe και κάποιες κρατώντας αγκαλιά το νεογέννητο μωρό της. Μία όμως από αυτές κερδίζει την προσοχή καθώς την βλέπουμε να θηλάζει τον γιο της και να αναφέρει στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Η πιο όμορφη στιγμή της ημέρας μου».

Η Μαρία είναι το μικρότερο παιδί της οικογένειας Ματσούκα και είναι πολύ δεμένη με την αδελφή της, Δήμητρα. Σχεδιάζει μαγιό και ξεκίνησε το επιχειρηματικό της εγχείρημα το 2017. Εξίσου χαρούμενη είναι και Δήμητρα Ματσούκα για τον ερχομό του ανιψιού της και πρόσφατα δημοσίευσαν μια κοινή τους φωτό.

SHARE