Η Μαρία Μενούνος με νυφικό με τον σύζυγό της
Η απίστευτη φωτογραφία της/Φωτογραφία: mariamenounos/instagram
INSTAGRAM

Η φωτό της Μαρίας Μενούνος με νυφικό Celia Kritharioti είναι βγαλμένη από παραμύθι


O οίκος Celia Kritharioti ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία της Μαρίας Μενούνος από τον γάμο της.

Η Μαρία Μενούνος, θαυμάστρια της ελληνικής παράδοσης και κουλτούρας, έκανε τον γάμο της αλά ελληνικά, στο χωριό του πατέρα της, στον Ακοβο Αρκαδίας, στις 6 Οκτωβρίου του 2018. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έλαμπε μέσα στο ρομαντικό νυφικό της, δημιουργία της σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη.

Μετά τον πολιτικό γάμο, στην Times Square την πρωτοχρονιά του 2018, η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Κέβιν Αντεργκάρο, σε έναν παραδοσιακό θρησκευτικό γάμο.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι γυναίκες που έχουν στο πρόγραμμά τους να παντρευτούν φέτος και δεν έχουν αποφασίσει ακόμα το νυφικό που θα φορέσουν την ξεχωριστή αυτή μέρα, κοιτάζουν φωτογραφίες νυφικών στο Instagram και τα περιοδικά. Η φωτογραφία της Μαρίας Μενούνος με το εντυπωσιακό νυφικό της είναι τόσο υπέροχη που είναι λες και έχει βγει από κάποιο παραμύθι με πριγκίπισσες.

Δείτε εδώ:

Η Μαρία Μενούνος, τον Οκτώβριο του 2020, είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τον γάμο της με αφορμή την επέτειό της.

«Χαρούμενη επέτειο γλυκιέ μου! Σε αγαπώ τόσο πολύ! Τι υπέροχη μέρα μάς χάρισαν οι φίλοι και η οικογένειά μας στον Ακοβο στην Ελλάδα. Η καλύτερη μέρα της ζωής μου» είχε σημειώσει στο ποστ της.

SHARE