Η Μαρία Ναυπλιώτου
Η Μαρία Ναυπλιώτου/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

Η Μαρία Ναυπλιώτου με τον αδελφό της, Στάθη, σε μια throwback φωτό στο θέατρο Παλλάς


Μια φωτογραφία με τον αδελφό της, Στάθη, δημοσίευσε η Μαρία Ναυπλιώτου στο προφίλ της στο Instagram.

H ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω στο προφίλ της στο Instagram και θυμήθηκε μια όμορφη στιγμή της, όταν την συνόδεψε ο αδελφός της, Στάθης Ναυπλιώτης, στο θέατρο Παλλάς πριν από 5 χρόνια.

«Όταν σου « σκάνε» φωτογραφίες αναμνήσεις και το πόσο έχεις επιθυμήσει τους ανθρώπους που αγαπάς, χτυπάει κόκκινο» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας τους, η οποία είναι από το πρακτορείο του NDP.

H Mαρία Ναυπλιώτου είχε βρεθεί το 2016 στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Οι τέλειοι ξένοι» του Θοδωρή Αθερίδη, όπου πρωταγωνιστούσε μαζί με την Σμαράγδα Καρύδη, τον Αλκη Κούρκουλο, τον Μάκη Παπαδημητρίου, τον Γιάννο Περλέγκα και την Ευαγγελία Συριοπούλου.

Η Μαρία Ναυπλιώτου είχε τον καλύτερο συνοδό, τον αδελφό της, Στάθη.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία τους:

Η ηθοποιός έχει σημειώσει σε συνέντευξή της στη BOVARY: «Στη ζωή μου με έχουν καθορίσει οι άνθρωποι αλλά κυρίως με έχει καθορίσει η αναζήτηση, ένα ταξίδι που με κάνει να αισθάνομαι σαν μαθητευόμενη κι έτσι δεν βουλιάζω μέσα σε πράγματα σκοτεινά. Είναι κάτι που χρωστάω στους γονείς μου. Η σωτηρία μιας οικογένειας και κυρίως η σωτηρία των παιδιών καθορίζεται από το αν έχουν εισπράξει πραγματική αγάπη. Κι αυτό συνέβη και σε μένα και στον αδελφό μου. Λίγο πριν πεθάνει ο πατέρας μου, γιατί η μητέρα είχε φύγει δύο χρόνια πριν, είπε ότι "για τα παιδιά μου δεν έχω ανησυχία, γιατί εγώ τα μεγάλωσα και ξέρω". Και είχε δίκιο. Ο τρόπος που μας μεγαλώσανε μας έμαθε να αντιμετωπίζουμε τα δύσκολα, μας μετέδωσε την πίστη του για εμάς, κι αυτό μας έδωσε δύναμη.

Ο αδελφός μου κι εγώ, μέσα από τον πολύ μεγάλο πόνο, τη μεγάλη ανασφάλεια, μαζί και με την αναστάτωση που προκαλεί μια δεκάχρονη ασθένεια, ήμασταν ψύχραιμοι και φροντίσαμε τους γονείς μας».

SHARE