Η Μαρία Ναυπλιώτου με φλοράλ φόρεμα
Η Μαρία Ναυπλίώτου μαγεύει/ Φωοτογραφία: NDP Photo Agency
13|04|2020 12:08
SHARE
ΜΑΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΩΤΟΥ

Η Μαρία Ναυπλιώτου τραγουδά στα ιταλικά και οι θαυμαστές της παραληρούν


Η Μαρία Ναυπλιώτου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατάφερε να μαγέψει τους followers της, τραγουδώντας μερικούς στίχους στα ιταλικά. Με υπέροχη φωνή ερμηνεύει το «Un bacio e’ troppo poco» της περίφημης Ιταλίδας τραγουδίστριας, Μίνα.

Με ένα υπέροχο βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Μαρία Ναυπλιώτου έδειξε στους followers της πώς περνάει την καραντίνα. Η ίδια αναφέρει ότι μια από τις αγαπημένες ασχολίες της είναι να μαθαίνει διάσημα κομμάτια εμβληματικών τραγουδιστριών, όπως Δαλιδά και Μίνα.

Μετά από αίτημα λοιπόν των Γιάννη Μπουρνιά και της Λίνας Στεφάνου του περιοδικού Nomas, η Μαρία Ναυπλιώτου αποφάσισε να τους αφιερώσει αυτό το βίντεο, στο οποίο ερμηνεύει το τραγούδι «Un bacio e’ troppo poco» της Ιταλίδας τραγουδίστριας, Μίνα.

Αν και διαπρέπει στον χώρο της υποκριτικής, συγκλονίζοντας το κοινό κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή, η γνωστή ηθοποιός έχει ταλέντο και στο τραγούδι. Η ερμηνεία της μάγεψε τους followers της -κάτι που επιβεβαιώνουν οι χιλιάδες προβολές και τα αμέτρητα comments.

«Παρουσιάζω το βίντεο και εδώ, γιατί μέρες που είναι τι σημασία έχει αν έχω και μία φαντασίωση (συγχωρέστε μου τα λάθη στην ιταλική). Να προσέχετε» έγραψε μεταξύ άλλων η Μαρία Ναυπλιώτου στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο, στο τέλος του οποίου ευχήθηκε σε όλους «Καλή καραντίνα».

SHARE