Γαλαζοαίματες και χρυσές κληρονόμοι
Γαλαζοαίματες και χρυσές κληρονόμοι μαζί /Φωτογραφία: Instagram/zoedegivenchy
WOMEN’S POWER

Η Μαρία Ολυμπία αγκαλιά με τις αδελφές Χίλτον -Η συνεργασία των δύο οικογενειών και το λαμπερό party


Η Μαρία Ολυμπία βρέθηκε με τις αδελφές Χίλτον καθώς οι δύο οικογένειες πρόκειται να συνεργαστούν για παιδικά παπούτσια μπαλαρίνες.

Η Μαρί Σαντάλ πρόκειται να ξεκινήσει καινούρια συνεργασία με τη Νίκι Χίλτον. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Παύλου Γλίξμπουργκ έχει το Marie-Chantal Children, με παιδικά ρούχα και πρόκειται να συνεργαστεί με brand παπουτσιών της σειράς Nicky Hilton x French Sole.

Για να γιορτάσουν τη συνεργασία τους, έκαναν ένα ξεχωριστό party με τσάι, γλυκά και λουλούδια, όλα στα ροζ! Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι royal αλλά και οι χρυσές κληρονόμοι.

Εκεί βρέθηκαν οι αδελφές Χίλτον, Πάρις και Νίκι, αλλά και η Μαρία Ολυμπία, για να στηρίξει τη μητέρα της στο νέο της επαγγελματικό άνοιγμα.

Το «girl gang» συμπλήρωσε η μητέρα Χίλτον, Κάθι αλλά και η αδελφή της Μαρί Σαντάλ, Αλεξάνδρα φον Φίρστενμπεργκ.

https://www.instagram.com/p/B4hunAengWw/
Royals και χρυσές κληρονόμοι ποζάρουν μαζί
Royals και χρυσές κληρονόμοι ποζάρουν μαζί /Φωτογραφία: Instagram

Όλες κομψές και fashionable, πόζαραν αγκαλιά ενώ δεν σταματούσαν να ανεβάζουν stories στο Instagram. Η Μαρία Ολυμπία φόρεσε ένα λευκό πουά ασύμμετρο φόρεμα με αρβυλάκια και πόζαρε αγκαλιά με τις αδελφές Χίλτον.

https://www.instagram.com/p/B4gxYLYFnTL/

Η Πάρις επέλεξε ένα navy blue maxi φόρεμα με άγκυρες ενώ η Νίκι ένα μίνι φόρεμα με prints. Η Μαρί Σαντάλ, τέλος, επέλεξε ένα μακρύ κεραμιδί φόρεμα με γεωμετρικά μοτίβα.

https://www.instagram.com/p/B4g47qRpYrA/




SHARE