Η Μαρία Σαράποβα με ασπρόμαυρο φόρεμα
Εγκατέλειψε το τένις η Μαρία Σαράποβα/Φωτογραφία: ΑP images
ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ

«Τένις, σε αποχαιρετώ» -Η Μαρία Σαράποβα λέει αντίο στα γήπεδα με μια σπάνια παιδική φωτογραφία


Η Μαρία Σαράποβα είπε «αντίο» στα γήπεδα τένις.

Η εντυπωσιακή 32χρονη Ρωσίδα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την ενεργό δράση με δήλωσή της στην ιστοσελίδα του περιοδικού «Vanity Fair» και στη συνέχεια ανέβασε μία παιδική της φωτογραφία κρατώντας μια ρακέτα του τένις σημειώνοντας: «Τένις, σε αποχαιρετώ».

Η Ρωσίδα πρώην Νο1 τενίστρια του κόσμου είπε «αντίο» στο επαγγελματικό τένις έχοντας κατακτήσει πέντε τίτλους Grand Slam και 36 τίτλους WTA. Σε ηλικία μόλις 17 ετών, το 2004, πανηγύρισε τον πρώτο και μοναδικό τίτλο της στο φημισμένο τουρνουά Wimbledon.

Η 32χρονη τενίστρια έγραψε στο προφίλ της στο Instagram χαρακτηριστικά:

«Το τένις μου έδειξε τον κόσμο – και μου έδειξε από τι είμαι φτιαγμένη. Μέσω αυτού τέσταρα τον εαυτό μου και μετρούσα το πώς μεγάλωνα. Έτσι, ό,τι κι αν είναι αυτό που θα διαλέξω για το επόμενο κεφάλαιό μου, το επόμενο βουνό μου, πάντα θα προσπαθώ. Πάντα θα σκαρφαλώνω. Πάντα θα εξελίσσομαι.

Τένις- Σε αποχαιρετώ».

https://www.instagram.com/p/B9CBIXtJ1eP/

Το 2016 η Σαράποβα τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δύο ετών από τον WADA, για χρήση απαγορευμένης ουσίας (Meldonium). Η μεγαλύτερη επιτυχία της μετά την επιστροφή της ήταν η κατάκτηση του τίτλου στην Τιανζίν και η είσοδός της στα προημιτελικά του Roland Garros.

H Μαρία Σαράποβα
ΑP images
SHARE