Μαριάννα Λάτση
Μαριάννα Λάτση/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

Η Μαριάννα Λάτση με τους γονείς της το 1971 -Τα σπάνια κλικ από τον Κλεισθένη που βλέπουμε για πρώτη φορά


Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Εριέττας Λάτση-Τσουκαλά σε ηλικία 97 ετών.

Η πολυαγαπημένη μητέρα του Σπύρου, της Μαργαρίτας και της Μαριάννας Λάτση «έφυγε» από τη ζωή και σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, πριν από έναν περίπου μήνα είχε γιορτάσει σε στενό κύκλο τα γενέθλιά της στο σπίτι της στην Εκάλη, διατηρώντας πλήρως την πνευματική της διαύγεια.

Δύο αδημοσίευτες φωτογραφίες της Μαριάννας Λάτση στα νιάτα της μαζί με τους γονείς της ήρθε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του γνωστού φωτογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκου στο Instagram.

Στη λεζάντα των αδημοσίευτων φωτογραφιών αναφέρεται: «Ο Κλεισθένης απαθανατίζει με το φακό του την Μαριάννα Λάτση με τους γονείς της Γιάννη και Εριέττα, στην εταιρεία Πετρόλα στις 19 Δεκεμβρίου 1971. Η Εριέττα Λάτση υπήρξε μια από τις εμβληματικότερες μορφές της κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου που στάθηκε με τρόπο ξεχωριστό στο πλευρό του Έλληνα μεγιστάνα μέχρι το τέλος της ζωής του. Σήμερα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών. (Αδημοσίευτες φωτογραφίες)».

Η Μαριάννα Λάτση με τους γονείς της το 1971 -Τα σπάνια κλικ από τον Κλεισθένη που βλέπουμε για πρώτη φορά

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε τον εφοπλιστή Γιάννη Λάτση, τον οποίο αποκαλούσε ο απλός κόσμος ως «Καπετάν Γιάννη» με την κόρη του, Μαριάννα και την σύζυγό του, Εριέττα.

Η Εριέττα Λάτση στήριξε τον σύζυγό της σε όλες τις επιχειρηματικές επιλογές του και έμεινε στο πλευρό του έως τον θάνατό του, το 2003. Υπήρξε συνιδρύτρια και πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

SHARE