Μαριάννα Λάτση
Μαριάννα Λάτση/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

Η Μαριάννα Λάτση, μικρό κορίτσι, δίπλα στους γονείς της και τον αδελφό της -Το αδημοσίευτο κλικ του Κλεισθένη


Μια αδημοσίευτη φωτογραφία της Μαριάννας Λάτση μαζί με τους γονείς της και τον αδελφό της επέλεξε να φέρει στη δημοσιότητα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο φωτογράφος Κλεισθένης Δασκαλάκος.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε τον χαμογελαστό Γιάννη Λάτση, τον οποίο αποκαλούσε ο απλός κόσμος ως «Καπετάν Γιάννη» με τα παιδιά του, Μαριάννα και Σπύρο, και την σύζυγό του, Εριέττα.

Στη λεζάντα της σπάνιας φωτογραφίας αναφέρεται: «Ο Κλεισθένης υπήρξε προσωπικός φωτογράφος του Γιάννη Λάτση και της οικογένειας του. Στην αδημοσίευτη μέχρι σήμερα φωτογραφία βλέπουμε τον Γιάννη Λάτση με τον γιο του Σπύρο και την κόρη του Μαριάνα καθώς και την σύζυγο του, Εριέττα».

Η Μαριάννα Λάτση, μικρό κορίτσι, δίπλα στους γονείς της και τον αδελφό της -Το αδημοσίευτο κλικ του Κλεισθένη

Ο Κλεισθένης Δασκαλάκος εκτός από προσωπικός φωτογράφος της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη ήταν και προσωπικός φωτογράφος της οικογένειας Λάτση.

Πρόσφατα ο φωτογράφος θέλησε να δημοσιεύσει στο Instagram μια φωτογραφία της οικογένειας Λάτση που βλέπουμε για πρώτη φορά.

Η Μαριάννα Λάτση σε νεαρή ηλικία, φορώντας ένα φόρεμα, βρίσκεται μαζί με τους γονείς της και τον αδελφό της σε κάποιο κάλεσμα.

SHARE