Η Μαριάννα Τουμασάτου με φόρεμα
Η Μαριάννα Τουμασάτου «άνοιξε» τα μαλλιά της/Φωτογραφία: ΑΝΤ1
INSTAGRAM

Η Μαριάννα Τουμασάτου πιο ξανθιά από ποτέ -Εντυπωσιακή και λαμπερή, με ανανεωμένο hairlook


Με μια φωτογραφία της στο Instagram η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου ξάφνιασε ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μαριάννα Τουμασάτου επισκέφτηκε πρόσφατα το hair salon του Ιωάννη Μιχαλέλη και το νέο της hair look είναι εντυπωσιακό.

Η ηθοποιός πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μαζί με τον hair colourist και οι followers ενθουσιάστηκαν με τα κατάξανθα μαλλιά της, τα οποία της πηγαίνουν πολύ.

Σχεδόν αγνώριστη, η Μαριάννα Τουμασάτου δέχτηκε πάρα πολλά σχόλια από τους θαυμαστές της, οι οποίοι της έγραψαν πόσο όμορφη είναι με το νέο hair look.

Η ίδια σημείωσε στο προφίλ της: « Δεν είναι τυχαίο που έχω στο προφίλ της σελίδας μου τόσες δικές σου φωτο! Κάθε άνθρωπος νιώθει κάποια στιγμή την ανάγκη για αλλαγή, ειδικά οι ηθοποιοί, είναι σημαντικό λοιπόν ο άνθρωπος που μας φροντίζει να μας αγαπάει! Εύχομαι να σας αγαπάνε όπως ο Γιάννης μου, εμένα! Είναι σημαντικό όχι μόνο να έχετε όμορφα και μοντέρνα μαλλιά αλλά να είναι τα μαλλιά που σας πάνε! Να είναι τα μαλλιά που θα σας φτιάχνουν την ψυχολογία όταν πάτε στον καθρέφτη!».

Μιλώντας στο Bovary.gr, η Μαριάννα Τουμασάτου είχε πει ότι, πλέον, δεν της αρέσει να ασχολείται ιδιαίτερα με την εξωτερική της εμφάνιση: «Νομίζω ότι ως την εφηβεία μου εξάντλησα όλα όσα είχαν να κάνουμε με την εμφάνισή μου και τα σχετικά. Μετά στράφηκα αλλού, σε πράγματα που μου ταίριαζαν πιο πολύ. Αλλά δεν κατηγορώ τις γυναίκες που ασχολούνται, ίσως να είναι και καλύτερο από αυτό που κάνω εγώ. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας. Εγώ αυτό αντέχω, αυτό κάνω. Προσωπικά τα βαριέμαι όλα αυτά: Βαριέμαι να βάλω σκουλαρίκια, κι άμα τα βάλω μπορεί να τα φοράω όλη μέρα, πέντε χρόνια (!), γιατί βαριέμαι να τα βαζωβγάζω… Βαριέμαι να βαφτώ γιατί βαριέμαι να ξεβαφτώ. Εκτός δουλειάς θα βαφτώ μόνον για χατήρι της κόρης μου».

SHARE