Η Μαρινέλλα στο Christmas Theater
Η Μαρινέλλα στο Christmas Theater/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

Η Μαρινέλλα με την κόρη της, Τζωρτίνα σε ένα τρυφερό, ασπρόμαυρο κλικ


Μια σπάνια φωτογραφία της Μαρινέλλας με την κόρη της, Τζωρτίνα, μοιράστηκε στο Instagram η Έλενα Μακρή Λυμπέρη.

Η Μαρινέλλα πριν παντρευτεί με τον Τόλη Βοσκόπουλο διατηρούσε για τέσσερα χρόνια δεσμό με τον ιππέα και επιχειρηματία, Φρέντυ Σερπιέρη. Με τον διακεκριμένο αθλητή, η τραγουδίστρια απέκτησε την μοναχοκόρη της, Τζωρτίνα. Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ, παρά την επιθυμία του Φρέντυ Σερπιέρη σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής.

Η Μαρινέλλα είχε δηλώσει σε συνέντευξη της πως «Τον Φρέντυ Σερπιέρη τον είχα ερωτευτεί πολύ. Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Μετά τη γέννηση της κόρης μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Του είπα, όμως, ότι δεν χρειάζεται, καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Φυσικά την αναγνώρισε, της έδωσε το όνομα του, έγιναν όλα όπως έπρεπε. Τον αγαπάω πολύ, είναι εξαιρετικός άνθρωπος κι αυτός και η γυναίκα του, η Σαμπίνα, ο γιος τους επίσης, που είναι πραγματικός αδελφός της κόρης μου».

Όταν το ζευγάρι χώρισε, η Μαρινέλλα γνώρισε τον Τόλη Βοσκόπουλο κι όπως αποδείχτηκε ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 1975 στο διαμέρισμα της τραγουδίστριας στο Παγκράτι. Μάλιστα, η Τζωρτίνα ήταν τότε μόλις δύο ετών και έζησε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο μέχρι το 1981 όπου τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει οριστικά.

Ενα σπάνιο κλικ της Μαρινέλλας με την κόρη της είδαμε στο «Elena’s diary_blog», όπου η τραγουδίστρια ακουμπάει τρυφερά το πρόσωπο της Τζωρτίνας.

«Μητέρα και κόρη: Η Μαρινέλλα με την πολυαγαπημένη κόρη της Τζωρτίνα, καρπό τη σχέσης της με τον Φρέντυ Σερπιέρη, την οποία μεγάλωσε στην αρχή ως ανύπαντρη μητέρα» σημειώνεται μεταξύ άλλων στη λεζάντα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας.

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη έχει παντρευτεί και αποκτήσει δύο παιδιά, αλλά κρατά χαμηλό προφίλ και αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 η Μαρινέλλα έδωσε μία μεγαλειώδη συναυλία στο Ηρώδειο με τον Μάριο Φραγκούλη και η κόρη της ήταν εκεί για να την απολαύσει.

SHARE