Η Μάρθα Καραγιάννη με μαγιό
Φωτογραφία: FinosFilm
24|06|2022 09:04
SHARE
ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΑΝΝΗ

Η Μάρθα Καραγιάννη με μπικίνι στα 60’s είναι η επιτομή του ρετρό καλοκαιριού


Η φωτογραφία της Μάρθας Καραγιάννη με μπικίνι τη δεκαετία του ‘60.

Η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη υπήρξε σπουδαίο όνομα της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου και το όνομά της είναι συνυφασμένο με μεγάλους και αγαπημένους ρόλους.

Σε πολύ νεαρή ηλικία έκανε το ντεμπούτο της στο κινηματογράφο και συγκεκριμένα στην ηλικία των 17ετών. Έπειτα ακολούθησαν πολλοί ρόλοι και κάποια χρόνια αργότερα ανέβηκε και στο θεατρικό σανίδι με μεγάλη επιτυχία.

Πολλές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα social media από το παρελθόν ανθρώπων του ελληνικού θεάματος και αυτή τη φορά είδαμε στα social media τη Μάρθα Καραγιάννη σε μια φωτογραφία από το 1963.

Συγκεκριμένα δημοσιεύθηκε στο προφίλ του συλλέκτη και δημοσιογράφου Άρη Λουπάση και η ηθοποιός βρίσκεται μέσα στη θάλασσα, ποζάρει μέσα σε μια βάρκα ενώ φοράει ένα πορτοκαλί μαγιό με μαύρα φουντάκια και ένα ροζ καπέλο.

«Το καλοκαίρι του 1963 η αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη απολαμβάνει τα μπάνια της στα ρεπό από τα γυρίσματα του θρυλικού μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη «Κάτι να καίει» και φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού Πρώτο. Το μαγιό της φωτογραφίας θα επιλέξει και για την συγκεκριμένη ταινία στη σκηνή της παραλίας στη Θεσσαλονίκη με τον Ντίνο Ηλιόπουλο, εντυπωσιάζοντας για άλλη μια φορά τους θεατές με το καλλίγραμμο σώμα της.»

Δείτε τη φωτογραφία της Μάρθας Καραγιάννη με μπικίνι παρακάτω

Φωτογραφία: Instagram/@arisloupasis
SHARE