Η Maye Musk με τα τρία παιδιά της
Η Maye Musk με τα τρία παιδιά της/Φωτογραφία: Maye Musk/instagram
FLASHBACK

Flashback: Η Maye Musk σε σπάνιο κλικ με τον 20χρονο γιο της, Elon


H Maye Musk γύρισε το χρόνο πίσω στο προφίλ της στο Instagram και δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον γιο της Elon σε ηλικία 20 ετών.

Η μητέρα του μεγιστάνα Εlon Musk θέλησε να μοιραστεί με τους χιλιάδες followers της στο Instagram μία φωτογραφία από το 1992. Στο σπάνιο κλικ βλέπουμε τον 20χρονο Elon Musk να χαμογελάει μαζί με τη μητέρα του.

«Οταν ο Elon ήταν 17 ετών έκανε ένα τεστ δεξιότητας υπολογιστών και κανείς δεν είχε δει ποτέ τόσο υψηλό βαθμό. Οπως αναφέρω στο βιβλίο μου, από τριών χρονών ήξερα ότι ο γιος μου είναι διάνοια. Σήμερα είναι ένας λαμπρός μηχανικός» σημείωσε η περήφανη μητέρα Maye Musk για τον γιο της.

Elon Musk, ένα παιδί διάνοια

O Elon Musk, ο άνθρωπος πίσω από την Tesla και την SpaceX, έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, με περιουσία που υπολογίζεται πάνω από 185 δισ. δολάρια. Ο οραματιστής και πρωτοπόρος επιχειρηματίας έφτασε στην κορυφή ξεπερνώντας τον Τζεφ Μπέζος της Amazon που ήταν στην κορυφή της σχετικής λίστας από το 2017.

Η περιουσία του 49χρονου επιχειρηματία, που γεννήθηκε στη Νότια Αφρική συνεχίζει να μεγεθύνεται με άνευ προηγουμένου ταχύτητα. Ο ίδιος έχει πει μάλιστα ότι θεωρεί τον εαυτό του μηχανικό και όχι επενδυτή τονίζοντας ότι αυτό που τον ξυπνά κάθε πρωί είναι η επιθυμία επίλυσης τεχνικών προβλημάτων.

Με το ψευδώνυμο «αγόρι-μεγαλοφυΐα», ο Elon Musk διάβαζε ολόκληρη την Εγκυκλοπαίδεια Britannica όταν ήταν παιδί και έμαθε να «κωδικοποιεί» σε ηλικία δέκα ετών, μέσα σε λίγες μέρες από την απόκτηση ενός υπολογιστή. Μέχρι τα 12, δημιούργησε και πούλησε το πρώτο του προϊόν τεχνολογίας, ένα βιντεοπαιχνίδι που ονομάζεται Blastar, για 500 λίρες.

Πολλοί είναι εκείνοι που τον χαρακτηρίζουν ως έναν από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματίες της εποχής μας.

SHARE