η Μέριλιν Μονρό σε εξώφυλλο
Φωτογραφία: Instagram/@crfashionbook
26|06|2022 09:02
SHARE
ΜΕΡΙΛΙΝ ΜΟΝΡΟΕ

Η Μέριλιν Μονρόε «ποζάρει» σε νέο εξώφυλλο περιοδικού φορώντας Balenciaga και Miu Miu


Οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται, αλλά η Μέριλιν Μονρόε μένει για πάντα.

Με αυτή τη φράση «συστήνει» η κινέζικη έκδοση του CR Fashion Book το τέταρτο τεύχος του με cover star την αιώνια ξανθιά του Χόλιγουντ.

Παρ' όλο που φέτος συμπληρώνονται 60 χρόνια από τον αιφνίδιο θάνατό της (που παραμένει ένα μυστήριο μέχρι και σήμερα), φέτος μοιάζει να είναι μια χρονιά που το όνομά της απασχολεί την επικαιρότητα σαν να ήταν ζωντανή.

Όλη η συζήτηση για την Κιμ Καρντάσιαν που φόρεσε το αυθεντικό «Happy Birthday Mr. President» φόρεμά της στο Met Gala, ένα ντοκιμαντέρ του Netflix που εξετάζει κάποιες πιο ιδιωτικές πτυχές της ζωής της και μια ταινία για τη ζωή της γυρίζεται με πρωταγωνίστρια την Άνα ντε Αρμάς, την φέρνουν στο προσκήνιο, επικυρώνοντας την διαχρονική γοητεία της.

Αν ήταν εν ζωή, η Μέριλιν θα ήταν φέτος το cover girl των περισσότερων περιοδικών -έτσι η Καρίν Ρόιτφελτ (διευθύντρια του τίτλου) σκέφτηκε να αφιερώσει σε εκείνη το εξώφυλλο του CR Fashion Book China με τη μορφή μιας σύγχρονης φωτογράφισης.

Η επεξεργασία της εικόνας της Μέριλιν έγινε ψηφιακά, με την ειδική τεχνολογία Web3 της startup Amethyst η οποία συνεργάστηκε με το Authentic Brands Group που διαχειρίζεται την κληρονομιά της.

Το αποτέλεσμα ήταν 8 διαφορετικές «λήψεις» στις οποίες η Μέριλιν φορά ρούχα από κορυφαίους σύγχρονους οίκους όπως οι Balenciaga, Balmain, Miu Miu, Fendi, Thom Browne και David Koma, αλλά και τα digital brands Auroboros και Tribute Brand.

Το αποτέλεσμα σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε τις φωτογραφίες της Μέριλιν Μονρό.

SHARE