Ο Τζέιμς Μίντλετον με τα σκυλιά του
Ο αδελφός της Κέιτ Μίντλετον τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή /Φωτογραφία: James Middleton/instagram
JAMES MIDDLETON

Η μεταμόρφωση του αδελφού της Κέιτ Μίντλετον, Τζέιμς -Ξυρίστηκε μετά από 7 χρόνια για να κάνει έκπληξη στην αρραβωνιαστικιά του


Ο αδελφός της Κέιτ Μίντλετον, Τζέιμς, είναι ένας πολύ γοητευτικός επιχειρηματίας.

Ο 32χρονος Βρετανός απολαμβάνει την καλή κοινωνία της χώρας, ως αδελφός της Δούκισσας του Κέιμπριτζπου μια μέρα θα γίνει βασίλισσα. Μάλιστα, ήταν περιζήτητος εργένης μέχρι που αρραβωνιάστηκε την Γαλλίδα εκλεκτή της καρδιάς του, Alizee Thevenet.

Ο Τζέιμς είναι αρκετά ενεργός στα social media και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες του αλλά και των σκύλων, που τόσο αγαπά. Τώρα, αποφάσισε να κάτι κάτι πολύ τολμηρό στο Instagram: Να ξυριστεί!

Αποφάσισε να πιάσει το ξυράφι μετά από 7 χρόνια και να κάνει έκπληξη στην αρραβωνιαστικιά του.

Σε ένα σύντομο βίντεο, λοιπόν, βλέπουμε τον Τζέιμς, στο σπίτι των γονιών του, να μεταμορφώνεται πραγματικά.

https://www.instagram.com/p/CADc-JGAhyJ/

Από εκεί που έμοιαζε με τον Τζουντ Λο, με τα μούσια του, έγινε άλλος άνθρωπος. Στη συνέχεια, πάει προς το μέρος της αγαπημένης του, η οποία ξαφνιάζεται πολύ!

Η νεαρή Γαλλίδα δεν τον είχε δει ποτέ χωρίς μούσια! Μάλιστα, την ακούμε να λέει ότι ακόμη και όταν τον φιλά είναι πολύ διαφορετική η αίσθηση.

τζέιμς μίντλετον ξυρισμένος
James Middleton/instagram

Στο τέλος του βίντεο, αγκαλιάζονται και ποζάρουν μαζί.

Πολλοί προέβησαν σε μια αλλαγή πάνω τους, κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Φαίνεται πώς είχαν ανάγκη για μια μεγάλη αλλαγή. Έτσι και ο Τζέιμς, που είναι και πάλι πολύ γοητευτικός και μοιάζει μικρότερος.

SHARE