Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
03|10|2022 12:11
SHARE
ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ

Η Μιμή Ντενίση με την κόρη της, Μαριτίνα όταν ήταν μικρή -Αγκαλιά στον καναπέ


Η Μιμή Ντενίση έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στην κόρη της, Μαριτίνα και αυτό αποδεικνύετε εμπράκτως από τις κοινές εμφανίσεις και τις φωτογραφίες τους.

«Δίνω στην κόρη μου το παράδειγμα μιας σκληρά εργαζόμενης γυναίκας που τα έχει κάνει όλα μόνη της. Χωρίς στήριξη: Δεν στηρίχτηκα ούτε από συγκρότημα ούτε από καναλάρχη ούτε από κανέναν άντρα. Αντίθετα πολεμήθηκα. Και όλο αυτό μου έκανε καλό. Με έκανε να σταθώ στα πόδια μου. Προτεραιότητα είναι η κόρη μου. Να σταθώ πλάι της, στην κρίσιμη καμπή που βρίσκεται -τελειώνει το σχολείο, θα δώσει στο Πανεπιστήμιο. Τα παιδιά σήμερα είναι πιο μπερδεμένα από εμάς στην ηλικία τους. Προσπαθώ να της συμπαρασταθώ χωρίς να της πω τι θα κάνει. Γιατί εμένα άλλα μου έλεγε ο μπαμπάς μου κι άλλα έκανα» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο bovary.gr η Μιμή Ντενίση, για την κόρη της Μαριτίνα.

Μητέρα και κόρη συχνά μοιράζονται κοινά στιγμιότυπα, τα οποία λατρεύουν οι διαδικτυακοί τους φίλοι και αυτή τη φορά η κόρη της Μιμής Ντενίση δημοσίευσε μια φωτογραφία τους σε Instagram Story, τρυφερή και νοσταλγική.

Αυτή τη φορά, στο τρυφερό στιγμιότυπο, τις είδαμε καθισμένες στον καναπέ, η Μιμή Ντενίση έχει στην αγκαλιά της την κόρη της και της κρατά τα χεράκια ενώ και οι δύο χαμογελούν στον φακό.

Δείτε τη φωτογραφία της Μιμής Ντενίση με την κόρη της

Φωτογραφία: Instagram/maritinadns
SHARE