Η Μιμή Ντενίση με λευκό σύνολο
Η Μιμή Ντενίση περνά δημιουργικά τον χρόνο της/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
16|03|2020 14:05
SHARE
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Η Μιμή Ντενίση με τον ανιψιό της μας δείχνουν τι κάνουν όσο μένουν σπίτι -Περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους


Η Μιμή Ντενίση είναι μια από τους πολλούς επώνυμους που, μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram, υπογραμμίζουν τη σπουδαιότητα του #ΜένουμεΣπίτι.

Η διάσημη ηθοποιός Μίμη Ντενίση δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram όπου τη βλέπουμε με τον ανιψιό της, Θανάση, να φροντίζουν τα φυτά του κήπου της. Αφού ένα από τα αγαπημένο της χόμπι είναι η κηπουρική. Στη λεζάντα της ανάρτησης αναφέρει και άλλες ωραίες ιδέες για το τι μπορεί κανείς να κάνει μένοντας στο σπίτι του, ώστε να συμβάλλει στην καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Στην αρχή, τονίζει ποιες είναι οι οδηγίες που όλοι ανεξαιρέτως θα πρέπει να ακολουθήσουν, ώστε η προσπάθεια των γιατρών και των νοσοκόμων να αποδώσει καρπούς. Η ανάρτηση τελειώνει με την ίδια να καλεί τους followers της να συμμετάσχουν στο ομαδικό χειροκρότημα για τους γιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν αγώνα για όλους μας.

«Μένουμε σπίτι. Ακούμε τους ειδικούς, σεβόμαστε τις αποφάσεις της κυβέρνησης βλέπουμε την τραγωδία που έπληξε βαριά άλλους Μεσογειακούς λαούς εξίσου ανυπότακτους μ’ εμάς! Κάθε μέρα γκρινιάζαμε πόσο δύσκολη η ζωή πόσο τραγική η κυκλοφορία πόσες πολλές οι δουλείες έχουμε... Ξέρω είναι στη φύση του ανθρώπου. Τώρα όμως, τον καιρό της μεγαλύτερης πανδημίας απ τις αρχές του προηγούμενου αιώνα, μας λένε να μείνουμε σπίτι, για να προστατεύσουμε ό,τι αγαπάμε και πάλι γκρινιάζουμε!» γράφει η ίδια.

Στη συνέχεια προσθέτει: «Διαβάστε, έχει υπέροχα, ατελείωτα βιβλία, ιστορία, βιογραφίες, λογοτεχνία Ελληνική, κάντε κηπουρική, καλά εμένα είναι το χόμπυ μου... Γράψτε... έστω ημερολόγιο... έχει πλάκα... Τακτοποιήστε το όμορφο σπίτι σας που ποτέ δεν έχετε χρόνο να χαρείτε.. Και πέστε και ένα ευχαριστώ για ό,τι έχουμε. Α! Και ακολουθήστε πιστά όλες τις οδηγίες. Απόψε στις 9.00 μμ βγέστε στα μπαλκόνια σας να χειροκροτήσουμε τους γιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν αγώνα για όλους μας! Αυτοί δεν έχουν την πολυτέλεια να... βαριούνται σπίτια τους» έγραψε η Μιμή Ντενίση στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία.

SHARE