Η Μιμή Ντενίση με λευκό τοπ
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
13|11|2022 10:20
SHARE
ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ

Η Μίμη Ντενίση ντυμένη νύφη στον γάμο της με τον Γιάννη Φέρτη -Το σπάνιο κλικ από το 1981


Ο συλλέκτης ρετρό φωτογραφιών, Δημήτρη Αιθωμιανάκης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα σπάνιο κλικ από την ημέρα του γάμου του της Μίμης Ντενίση με τον Γιάννη Φέρτη.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε την πανέμορφη Μιμή Ντενίση με ένα υπέροχο νυφικό με δαντελωτές λεπτομέρειες στο μπούστο και στα μανίκια ενώ φοράει και μία νυφική κορδέλα στα μαλλιά. Ο Γιάννης Φέρτης ως γαμπρός είναι επίσης ντυμένος στα ολόλευκα.

H φωτογραφία, όπως σημειώνει ο ίδιος στη λεζάντα, είναι σκαναρισμένη από κάποιο τεύχος του περιοδικού «Tαχυδρόμος», τον Αύγουστο του 1981.

Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε το 1981 στον ιερό ναό της Κρύπτης της Αγίας Φιλοθέης, και ο γάμος τους διήρκησε 7 χρόνια. Για τον Γιάννη Φέρτη, ήταν ο δεύτερος γάμος του καθώς πριν ήταν παντρεμένος με την Ξένια Καλογεροπούλου. «Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί ότι θα κάνω τρεις γάμους» είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Bovary το 2017.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει επίσης στο Bovary, η Μίμη Ντενίση είχε πει για τον πρώην σύζυγό της: «Ο Γιάννης ήταν ένας πολύ low profile άνθρωπος, συμπαθής και καταξιωμένος. Με τον Γιάννη είχα πάντα την προστασία του, την προστασία του ονόματός του.»

«Ήμουν πολύ αγαπητή στον κόσμο. Το καταλάβαινα.» συμπλήρωσε η ίδια. «Και ο Φέρτης το καταλάβαινε. Με το γνωστό του χιούμορ, μου έλεγε, "πρόσεχε γιατί είσαι καλή ηθοποιός και θα καταντήσεις σταρ". "Δεν με πειράζει", του απαντούσα. Πήρα πολλά από τον Φέρτη. Ίσως και το ήθος που έχω στο θέατρο, να οφείλεται στο ότι έμεινα μαζί του τόσα χρόνια, δέκα... Η διαφορά μας ήταν στην αντιμετώπιση του κοινού. Είχε -το έχει ακόμα, ένα γυαλί ανάμεσα σ΄ εκείνον και το κοινό. Εμένα, αντιθέτως, ήταν το φυσικό μου. Έχω πολύ στενή σχέση με το κοινό -είμαι η Μιμή».

SHARE