Φωτογραφία: Instagram/@mimi_denissi
Φωτογραφία: Instagram/@mimi_denissi
18|09|2023 08:46
SHARE
ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ

Η Μιμή Ντενίση με την αδερφή της, Σοφία -Αγκαλιασμένες, χαμογελούν στον φακό


Η Μιμή Ντενίση μοιράστηκε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο οποίο ποζάρει με την αδερφή της, Σοφία.

Μπορεί η Σοφία να μη βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας και να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, ωστόσο και εκείνη ακολουθεί το δρόμο των τεχνών.

Έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία και είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια της Ιστορίας και κριτικής της λογοτεχνίας στο τμήμα Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνη της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών ενώ παράλληλα διδάσκει και Ευρωπαϊκή λογοτεχνία και Συγκριτική Tέχνη και λογοτεχνία.

Η Μιμή Ντενίση και η Σοφία είναι δύο αγαπημένες αδερφές και η μια στέκεται στο πλευρό της άλλης σε κάθε επαγγελματικό -και όχι μόνο- βήμα. Δεν είναι και λίγες οι φορές που η Σοφία έχει δώσει το «παρών» σε σημαντικές στιγμές της Μιμής, χωρίς όμως να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Μιμή Ντενίση ποζάρει με την αδερφή της σε μια σπάνια φωτογραφία

Η Μιμή Ντενίση στο παρελθόν είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram κάποια στιγμιότυπα ε την αδερφή της δίνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους μια γεύση από την όμορφη σχέση που έχουν οι δύο τους, μάλιστα στη λεζάντα της έγραφε: «Οι πιο ωραίες στιγμές είναι πάντα με την οικογένειά μας! Τα αγαπημένα αδέρφια είναι ευλογία Θεού!! Κι εγώ ευτύχησα να έχω μια υπέροχη αδερφή! Την Σοφια μας».

Αυτή τη φορά, η Μιμή Ντενίση μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τη Σοφία, με αφορμή την ονομαστική της γιορτή.

Οι δύο γυναίκες ποζάρουν χαμογελαστές στον φακό και αγκαλιασμένες. «Χρόνια πολλά στην καλύτερη αδερφή του κόσμου. Τη Σοφια μας. Που μας κάνει περήφανους με την Ακαδημαϊκή καριέρα της την σεμνή προσωπικότητα της και την κοινωνική προσφορά της. Και υπέροοχη μαμά και θεία των παιδιών μας! Εύχομαι να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη κι όλα τα αδέρφια να ειναι αγαπημένα σε όλη τους την ζωη» έγραψε και οι διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν με τα πιο θερμά τους σχόλια.

SHARE