Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με φόρεμα
Η κυρία Χρυσούλα μαζί με την εγγονή της Μελίνα/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

H Αλεξάνδρα Πασχαλίδου φωτογραφίζει την γλυκιά μητέρα της για τα γενέθλιά της -Η αγκαλιά από την εγγονή της


H μητέρα της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου, Χρυσούλα, έχει τα γενέθλιά της.

Ιδιαίτερα ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και δεν θα μπορούσε να μην κάνει μια ανάρτηση στο Instagram για τη μητέρα της, Χρυσούλα Δαμιανίδου, η οποία γίνεται 74 ετών.

«Γιορτάζουμε τα γενέθλια της μητέρας μου. Η ηρωίδα μας γίνεται σήμερα 74 ετών. Είναι μια μαχήτρια και σωτήρας. Σε αγαπώ μαμά. Χρόνια Πολλά μανούλα και να μας ζήσεις!» σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Instagram.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε βλέπουμε την κόρη της Μελίνα να αγκαλιάζει την γιαγιά της, καθώς εκείνη ασχολείται με την κηπουρική στην κουζίνα του σπιτιού της. Στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δημοσίευσε κι άλλες δύο φωτογραφίες της μητέρας της, όταν ήταν πολύ νέα.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δέχτηκε τις ευχές των διαδικτυακών της φίλων και οι φωτογραφίες της γλυκιάς μητέρας της απέσπασαν πολλά like. Τα τρυφερά λόγια αγάπης προς τη μητέρα της συγκίνησαν τους followers της.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έχει παλιότερα σημειώσει πώς η μητέρα της, Χρυσούλα Δαμιανίδου, ήταν μια αγωνίστρια με χρυσή καρδιά. Μεγάλωσε τρία παιδιά μόνη της καθώς ήταν διαζευγμένη. Εζησε φτώχεια και δικτατορία, αλλά κατάφερε να επιβιώσει. Γεννήθηκε στον πόλεμο και η ζωή της ήταν ένας διαρκής αγώνας.

Και οι φωτογραφίες της μητέρας της όταν ήταν νέα:

SHARE