Η Μπέλα Χαντίντ μιλά για την κακοποίηση
Φωτογραφία: instagram/@bellahadid
ΜΠΕΛΑ ΧΑΝΤΙΝΤ

Η Μπέλα Χαντίντ μίλησε με θάρρος για την κακοποίηση που δεχόταν από άντρες και γυναίκες


Η Μπέλα Χαντίντ ήταν η καλεσμένη της νέας σειράς podcasts της Victoria's Secret, με τίτλο «VS Voices» και έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Το 25χρονο top model έχει ανοιχτεί εδώ και καιρό γύρω από τα διάφορα ψυχολογικά προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει, μιλώντας με κάθε ειλικρίνεια στους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ ανέβασε και φωτογραφίες της με δάκρυα στα μάτια.

Αυτή τη φορά έδωσε το στίγμα των κακοποιητικών συμπεριφορών που έχει δεχτεί και το πώς η ίδια θυματοποίησε τον εαυτό της, ξανά και ξανά.

«Επέστρεφα διαρκώς σε άνδρες -και γυναίκες-, οι οποίοι με είχαν κακοποιήσει και κάπου εδώ είναι που μπαίνει η επιθυμία του να θέλεις να ευχαριστείς πάντα τους άλλους. Άρχισα να μην έχω όρια, όχι μόνο σεξουαλικά, αλλά και σωματικά ή συναισθηματικά, αλλά και στον εργασιακό μου χώρο. Άρχισα να γίνομαι ένας άνθρωπος που ευχαριστεί τους άλλους και στη δουλειά μου» δήλωσε.

«Ένιωθα πως η φωνή μου δεν ακουγόταν, καθώς μεγάλωνα. Μεγάλωσα γύρω από άνδρες –είτε αυτοί ήταν σχέσεις μου, είτε μέλη της οικογένειας μου- οι οποίοι διαρκώς μου έλεγαν ότι η φωνή μου ήταν λιγότερο σημαντική από τη δική τους» εξήγησε στη συνέχεια.

«Έπειτα μεγαλώνοντας, το γεγονός ότι δεν έθετα όρια, ώστε να μπορέσω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να κάνω τη φωνή μου να ακουστεί, με επηρέασε πολύ έντονα στις ενήλικες σχέσεις μου».

Η Μπέλα Χαντίντ, όπως είναι γνωστό, είναι πλέον σε σχέση με τον σκηνοθέτη Marc Kalman, ενώ παλιότερα έβγαινε με τον δημοφιλή καλλιτέχνη The Weeknd. Οι δυο τους είχαν έναν ταραχώδη δεσμό με πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις.

Η ίδια μάλιστα εξομολογήθηκε πως τα διαλείμματα που έκανε κατά καιρούς από τα social media, ήταν πάρα πολύ βοηθητικά για την ψυχολογία της. «Είναι γεγονός ότι πραγματικά βοηθάει, όσο κλισέ και αν ακούγεται» συμπλήρωσε.

Πριν λίγες μέρες, η Μπέλα Χαντίντ είχε μιλήσει και το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ, μιλώντας στο Instyle US. «Λατρεύω το αλκοόλ και έτσι άρχισα να ακυρώνω βραδινές εξόδους, γιατί ήξερα πως δεν θα μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Μου έγινε πολύ πιο δύσκολο να σηκώσω το ποτήρι μου, όταν ένας γιατρός μου έδειξε τις επιπτώσεις που έχει το αλκοόλ στον εγκέφαλο. Δεν νιώθω πλέον την ανάγκη να πιώ, γιατί ξέρω το πώς θα με επηρεάσει».

Δηλώνει πως εδώ και έξι μήνες είναι νηφάλια και πως είναι πιο χαρούμενη από ποτέ που άφησε πίσω της τον ατέρμονο κύκλο του άγχους και του πόνου.

SHARE