Μπλέικ Λάιβλι
Φωτογραφία: Splashnews/ideal image
28|01|2023 09:58
SHARE
ΜΠΛΕΙΚ ΛΑΙΒΛΙ

Η Μπλέικ Λάιβλι με καστανά μαλλιά είναι αγνώριστη – Το video στο Instagram που ενθουσίασε τους φαν


Η Μπλέικ Λάιβλι αποκάλυψε με ένα βίντεο στους διαδικτυακούς της φίλους μια αλλαγή στο hairlook της και εκείνοι ενθουσιάστηκαν.

Δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο σε Instagram Story, η Μπλέικ Λάιβλι γέμισε απορίες τους διαδικτυακούς της φίλους για το αν πράγματι άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της ή απλώς πρόκειται για το look της στην ταινία It End With US.

Είναι γεγονός πάντως πως δεν τολμά εύκολα αλλαγές στο hair look της, ωστόσο το καστανό που έχει επιλέξει για αυτό το στιγμιότυπο είναι μια από τις τάσεις της σεζόν και της ταιριάζει πολύ μιας και γλυκαίνει το πρόσωπό της.

Το «ζεστό» σοκολατί χρώμα στα μαλλιά είναι μια από τις τάσεις της ομορφιάς, με πολλές γυναίκες να το επιλέγουν και να πειραματίζονται, προσθέτοντας ανταύγειες στις πιο ανοιχτές και γλυκές αποχρώσεις του

Η Μπλέικ Λάιβλι με καστανά μαλλιά είναι αγνώριστη – Το video στο Instagram που ενθουσίασε τους φαν

Τώρα, η Μπλέικ Λάιβλι δημοσίευσε ένα βίντεο της σε Instagram Story και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς μοιάζει με καστανά μαλλιά.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν και πράγματι, το γλυκό σοκολατί χρώμα των μαλλιών της, με τις απαλές μπούκλες και τις ζεστές αποχρώσεις του καστανού την κολακεύουν ιδιαίτερα.

Φωτογραφία: Instagram/@blakelively

Μένει τώρα να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους εάν θα υιοθετήσει αυτό το στιλ και στην πραγματική της ζωή μόνιμα ή αν το κρατήσει μόνο για τις ανάγκες του ρόλου, πάντως, της ταιριάζει απίστευτα.

SHARE