Η Μπρουκ Λόγκαν και ο Ερικ Φόρεστερ
Η Katherine Kelly Lang και ο John McCook συνεχίζουν να παίζουν στη σειρά «Τόλμη και γοητεία» από το 1987
INSTAGRAM

Τόλμη και Γοητεία: Η Μπρουκ Λόγκαν και ο Ερικ Φόρεστερ φωτογραφίζονται μαζί, 34 χρόνια μετά


H Κάθριν Κέλι Λανγκ και ο Τζον Μακ Κουκ συνεχίζουν να παίζουν στη θρυλική τηλεοπτική σειρά «Τόλμη και γοητεία» από το 1987 που άρχισε να προβάλλεται.

Την Κάθριν Κέλι Λάνγκ την γνωρίσαμε ως Μπρουκ και τον Τζον Μακ Κουκ ως Ερικ Φόρεστερ. 

Και οι δύο ηθοποιοί συμμετέχουν στην πετυχημένη αμερικανική σειρά «Τόλμη και γοητεία» από το πρώτο επεισόδιο της σειράς τον Μάρτιο του 1987 μέχρι και σήμερα.

Χθες, η Κάθριν Κέλι Λάνγκ έβγαλε μια selfie φωτογραφία μαζί με τον Τζον Μακ Κουκ στα γυρίσματα της σειράς και την ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram.

Η Κάθριν Κέλι Λανγκ παραμένει γοητευτική και εντυπωσιακή στα 60 της. Η «Τόλμη και Γοητεία» υπήρξε σταθμός στην καριέρα της. 

«Αγαπώ την δουλειά μου. Είναι τέλειο να εργάζεσαι με ανθρώπους τόσα πολλά χρόνια και να είναι ακόμη διασκεδαστικό» σημείωσε η Μπρουκ Λόγκαν χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία τους:

Η «Τόλμη και γοητεία» είναι από από τις μακροβιότερες σαπουνόπερες που καθηλώνει ακόμη και σήμερα το τηλεοπτικό κοινό. Η σειρά βγήκε στον «αέρα» από το CBS στις 23 Μαρτίου το 1987, ενώ στην Ελλάδα ήρθε αργότερα από την κρατική τηλεόραση.

Μάλιστα κατάφερε να έχει μια θέση στο βιβλίο Γκίνες καθώς καθημερινά την παρακολουθούν πιο πολλοί τηλεθεατές από οποιαδήποτε άλλη σειρά στον κόσμο.

SHARE