Η Μπρουκ Σιλντς φωτογραφίζεται τόπλες
Φωτογραφία: instagram/@brookeshields
10|02|2022 11:39
SHARE
ΜΠΡΟΥΚ ΣΙΛΝΤΣ

Η Μπρουκ Σιλντς φωτογραφίζεται topless στα 56 της χωρίς ρετούς


Η Μπρουκ Σιλντς ποζάρει topless για μία νέα καμπάνια jeans.

Πριν από περισσότερα από 40 χρόνια, η 15χρονη τότε Μπρουκ Σιλντς είχε γίνει το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας των Calvin Klein Jeans, γράφοντας την δική της ιστορία σε μια φωτογράφιση που έγινε αιτία να απογειωθεί η καριέρα της.

Και ποιος δεν θυμάται τις τύπου pin up πόζες της και το εκπληκτικό της πρόσωπο, που την έκαναν σύμβολο μιας άλλης εποχής.

Σήμερα έγινε το κεντρικό πρόσωπο του brand Jordache, ποζάροντας χωρίς φόβο και πάθος στον φακό, ζητώντας από την ομάδα να αφήσει τις φωτογραφίες της αρετουσάριστες και απόλυτα φυσικές στα 56 της χρόνια.

Brooke shields
Φωτογραφία: instagram/@brookeshields

«Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να δείτε το σώμα μου στα 56 του και να παλέψετε με το ρετούς,» δήλωσε στο People. «Πάντα πίστευα ότι είναι καλύτερο να είσαι ειλικρινής και αυτό ακριβώς κάναμε».

Brooke Shields
Φωτογραφία: instagram/@brookeshields

«Τώρα το εκτιμώ πολύ περισσότερο,» είπε καθώς θυμάται την περίφημη αυτή φωτογράφιση που την έκανε γνωστή. «Είναι μεγάλη τιμή να είσαι στην ηλικία μου και να σε εκπροσωπεί κάποιος. Τώρα νιώθω το μέγεθος του. Υπάρχει μία γνώση που έρχεται με την ηλικία και όλο αυτό μοιάζει λιγότερο με δουλειά και περισσότερο με προνόμιο».

Brooke shields
Φωτογραφία: instagram/@brookeshields

Η ίδια παραμένει φυσικά πανέμορφη στα 56 της και απόλυτα ακομπλεξάριστη να φωτογραφηθεί χωρίς φίλτρα και περιττά ρετούς, στην πιο υπέροχη εκδοχή της.

SHARE