Η Νάντια Μπουλέ
Η Νάντια Μπουλέ στην σειρά του Alpha
25|08|2020 12:52
SHARE
ΣΤΟΝ ALPHA

Η Νάντια Μπουλέ επιστρέφει στην τηλεόραση – Οι πρώτες σκηνές της από την νέα σειρά του Alpha «Αγγελική»


Η πολυαναμενόμενη νέα δραματική σειρά «Αγγελική» έρχεται τον Σεπτέμβριο στον Alpha.

Η Νάντια Μπουλέ θα είναι ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν στην νέα σειρά και τα πρώτα βίντεο έχουν κυκλοφορήσει στο Youtube από το επίσημο κανάλι του Αlpha.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Μία μητέρα αρχηγός. Τέσσερις γιοι καλά προστατευμένοι. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή τους, θύμα και θύτης μαζί. Eνας μεγάλος έρωτας γεννιέται και παλεύει να βρει τη λύτρωση από ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη. Oλα  ανατρέπονται.

Η «Αγγελική» φιλοδοξεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης. Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Μαίρη Μηνά. Η ηθοποιός στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο ενσαρκώνει την ομώνυμη ηρωίδα, την Αγγελική.

Στους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους: Γιώργος Χρυσοστόμου, Ιωάννης Παπαζήσης, Πάνος Βλάχος, Αλέξανδρος Πέρρος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Νάντια Μπουλέ, Δήμητρα Σιγάλα, Μαρία Φιλίππου, Γιάννης Στεφόπουλος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Άλκηστις Ζιρώ, Ερριέτα Μανούρη, Μέλπω Κωστή, Μαριέλα Δουμπού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σειρά θα παίζει και η Φιλαρέτη Κομνηνού, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 10 χρόνια.

Δείτε τα βίντεο:

SHARE