Η Ναόμι Κάμπελ με μαύρο φόρεμα
Η Ναόμι Κάμπελ σε βίντεο κλιπ του Μπομπ Μάρλεϊ/ Φωτογραφία: AP Images
IS THIS LOVE

Η 7χρονη Ναόμι Κάμπελ σε βίντεο κλιπ του Μπομπ Μάρλεϊ -Για το εμβληματικό «Is this Love»


Μια σπάνια φωτογραφία ανέβασε η Ναόμι Κάμπελ στο Instagram, όπου τη βλέπουμε σε ηλικία 7 ετών με τον Μπομπ Μάρλεϊ.

Ο «μάγος» της ρέγκε Μπομπ Μάρλεϊ γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 1945 και φέτος θα γινόταν 75 ετών. Η Ναόμι Κάμπελ με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία βλέπουμε μια φωτογραφία του μυθικού μουσικού, αλλά και ένα σπάνιο καρέ από την εποχή που συνεργάστηκε μαζί του, όταν ήταν 7 ετών!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα κλικ, από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του Μπόμπ Μάρλεϊ «Is This Love», στο οποίο συμμετείχε και η πιτσιρίκα τότε Ναόμι Κάμπελ. «Χαρούμενα γενέθλια στον έναν και μοναδικό Μπομπ Μάρλεϊ ο οποίος σήμερα θα γινόταν 75 ετών. Μύθος, πρωτοπόρος και Βασιλιάς της ρέγκε. Η ζωή, η σοφία και η μουσική σου είναι ακόμα έμπνευση για εκατομμύρια κόσμο μέχρι και σήμερα» έγραψε το μοντέλο.

Ύστερα πρόσθεσε: «Νιώθω τιμή που σε γνώρισα και δούλεψα μαζί σου, όταν ήμουν μόλις 7 χρονών!! Υπάρχουν πολλές φράσεις που έχει πει ο Μπομπ Μάρλεϊ, αλλά αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου “Ζήσε για τον εαυτό σου και θα ζεις μάταια -ζήσε για τους άλλους για να ζήσεις ξανά”».

Instagram/ @naomi

Μιλώντας στην «Guardian», η Ναόμι Κάμπελ είχε αναφερθεί στη γνωριμία της με τον Μάρλεϊ. «Η οικογένειά μας λάτρευε τη ρέγκε. Ήμουν μόλις εφτά ετών και δεν ήξερα τι θα έκανα στο βίντεο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ο Μπομπ Μάρλεϊ θα στεκόταν ακριβώς δίπλα μου και θα με σκέπαζε με μια κουβέρτα. Ήταν ο πιο όμορφος άνδρας, με υπέροχο πρόσωπο, τρυφερός και γλυκομίλητος. Με έντονη τζαμαϊκανή προφορά» είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

SHARE