Ναόμι Κάμπελ κόκκινο χαλί φόρεμα
Φωτογραφία: AP Images
FLASHBACK

Όταν η Ναόμι Κάμπελ βρέθηκε στην Αθήνα και εμφανίστηκε με νυφικό Celia Kritharioti στην πασαρέλα


Ο οίκος Celia Kritharioti δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της Ναόμι Κάμπελ, όταν το διάσημο τοπ μόντελ περπάτησε στην πασαρέλα με υπέροχο νυφικό του οίκου.

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας Σίλια Κριθαριώτη είχε φέρει την Ναόμι Κάμπελ στην Ελλάδα το 1998 για την επίδειξη μόδας που είχε πραγματοποιήσει στην Αθήνα.

Η εμβληματική «γαζέλα» της πασαρέλας,  συμπληρώνει την dream team των super models που διαχρονικά επιλέγει η Σίλια Κριθαριώτη για τα catwalks: Ναταλία Βοντιάνοβα, Ιμάν, Ζιζέλ, Λετίσια Κάστα, Κλόντια Σίφερ, Ελ Μακφέρσον, Καρολίνα Κούρκοβα, Ιζαμπέλι Φοντάνα και Αννα Μπεατρίς Μπαρός.

Η Ναόμι Κάμπελ ήρθε στην Αθήνα αποκλειστικά για το fashion show του oίκου Celia Kritharioti και όπως ήταν αναμενόμενο είχε τραβήξε την προσοχή των media.

«Πάντα είναι μια καλή στιγμή να ποστάρω την Ναόμι και την guest εμφάνισή της στην Αθήνα για το σόου μου: just say i Do!» σημειώθηκε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε εδώ:

Ενα χρόνο πριν, το 1997, θυμίζουμε ότι η Ναόμι Κάμπελ είχε μιλήσει στην Guardian για τις φυλετικές διακρίσεις στον χώρο της μόδας. «Υπάρχει προκατάληψη. Είναι πρόβλημα και δεν μπορώ να συνεχίσω να το κρύβω κάτω από το χαλάκι. Αυτή η βιομηχανία έχει να κάνει με τις πωλήσεις και οι ξανθές γαλανομάτες είναι αυτές που πουλούν» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.

Διαβάζοντας τα λόγια του supermodel πάνω από 20 χρόνια μετά, δεν μπορούμε παρά να συνειδητοποιήσουμε πόσο έχει αλλάξει (ευτυχώς) η έννοια της ομορφιάς από τότε και πόσο πιο σκληρά έπρεπε να δουλέψει μια γυναίκα για να πετύχει, μόνο και μόνο επειδή δεν ήταν λευκή.

Δείτε το βίντεο όταν η Ναόμι Κάμπελ περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Celia Kritharioti:

SHARE