η Νίκη Κάρτσωνα με φόρεμα
Φωτογραφία: Instagram/@nikikartsona
12|11|2022 12:55
SHARE
ΝΙΚΗ ΚΑΡΤΣΩΝΑ

Η Νίκη Κάρτσωνα με σοφιστικέ καρέ κούρεμα -Κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο νεανικό


Ο λογαριασμός της Νίκης Κάρτσωνα στο Instagram αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης για τις fashionistas που θέλουν να είναι πάντα ενήμερες για τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Η Νίκη είναι μία από τις πιο διάσημες γυναίκες που έχουν περάσει από την ελληνική μόδα των 90s και καθώς έχει ιδρύσει πλέον και το δικό της brand, έχει καλλιεργήσει με τα χρόνια μια πολύ καλόγουστη αισθητική υιοθετώντας το προσωπικό της στιλ.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που οι ακόλουθοί της εμπιστεύονται τυφλά τις στιλιστικές της συμβουλές και εμπνέονται από τις σικ εμφανίσεις της.

Σε μία πρόσφατη ανάρτησή της, η Νίκη Κάρτσωνα φωτογραφίζεται χαμογελαστή με ένα μίνιμαλ ασπρόμαυρο look το οποία συνόδεψε με χρυσά κοσμήματα και αλυσίδες. Ωστόσο, αυτό που τραβάει τις εντυπώσεις είναι το μοναδικά σικάτο καρέ κούρεμά της. Το συγκεκριμένο hairstyle την κολακεύει ιδιαίτερα και μάλιστα αναμένεται να γίνει πολύ δημοφιλές φέτος το χειμώνα.

Mοιάζει πάντοτε περιποιημένο και είναι ιδανικό για τις γυναίκες άνω των 40 καθώς κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο νεανικό!

Δείτε τη φωτογραφία της Νίκης Κάρτσωνα:

SHARE