Η Νίκη Κάρτσωνα
Η Νίκη Κάρτσωνα/ Φωτογραφία: Παναγιώτη Μάλλιαρης
26|01|2022 10:52
SHARE
COZY AND STYLISH

Κομψή στο χιόνι: Η Νίκη Κάρτσωνα φόρεσε το πιο stylish παλτό σε ένα χρώμα έκπληξη


Οι ημέρες που περνάμε προστάζουν ξεκούραση και βόλτες στο χιόνι.

Για να χαρούμε, όμως, τις βόλτες με τους αγαπημένους μας, όταν ο θερμοκρασίες πέφτουν σε πολλές περιοχές υπό το μηδέν, ένα είναι το απαραίτητο ζητούμενο: ένα ζεστό πανωφόρι.

Φέτος, υπάρχει μια πληθώρα τάσεων και προτάσεων, όμως η σωστή επιλογή ανάλογα με την εκάστοτε συνθήκη είναι πολλές φορές δύσκολη.

Αυτές τις μέρες, όμως, που το μόνο που θέλουμε στην πραγματικότητα να κάνουμε είναι να χωθούμε κάτω από το πάπλωμα  ή την κουβέρτα μας, καλό είναι να φορέσουμε και ένα cozy παλτό, μαλακό και ζεστό, που θα μας τυλίξει με την θαλπωρή του.

Η Νίκη Κάρτσωνα φόρεσε το απόλυτο πανωφόρι που είναι τάση φέτος: το teddy bear coat. Εκείνο, δηλαδή, το fluffy παλτό, που θυμίζει το αγαπημένο μας λούτρινο, με μαλακή υφή και παιχνιδιάρικο στιλ.

Η Νίκη Κάρτσωνα υπήρξε ανέκαθεν μια stylish γυναίκα, αφού διαθέτει αυτό το φυσικό elegance. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φροντίζει να μας δείχνει τα πιο fashion forward σύνολα της, όπως αυτό που ανέβασε πριν λίγες μέρες με ένα teddy coat σε έντονο μπλε, οινοπνευματί χρώμα.

Με μεγάλα πέτα που το κάνουν ακόμη πιο ζεστό, η Νίκη Κάρτσωνα επέλεξε ένα παλτό σε oversized γραμμή, κάτι που του δίνει έναν ακόμη πιο ενημερωμένο χαρακτήρα και το κάνει ιδανικό για τις μέρες με παγωνιά.

SHARE