Η Νίκη Λυμπεράκη
Η Νίκη Λυμπεράκη/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

H Nίκη Λυμπεράκη με στιλάτο καρέ -Το φρέσκο κα μοντέρνο κούρεμα που της ταιριάζει


Η Νίκη Λυμπεράκη πήγε στο κομμωτήριο και έκανε ένα φρέσκο και στιλάτο καρέ.

Η γνωστή δημοσιογράφος του Mega αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του γνωστού hair stylist Πάνου Καλλίτση και το νέο της hairlook της ταιριάζει άψογα.

Η Νίκη Λυμπεράκη πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μαζί με τον Πάνο Καλλίτση, ο οποίος σημείωσε στο προφίλ του στο Instagram: «Εγώ και το φρέσκο μοντέρνο κοντό καρέ της μοναδικής Νίκης Λυμπεράκη».

Tο bob ή αλλιώς το καρέ ήταν, είναι και θα παραμείνει το πιο διαχρονικό, classy κούρεμα, που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και με το κατάλληλο styling προσαρμόζεται στο στιλ που θέλει κάθε γυναίκα.

Δείτε εδώ:

Πολλές γυναίκες νιώθουν ανασφάλεια να κόψουν τα μακριά μαλλιά του καθώς νομίζουν ότι θα χάσουν τη θηλυκότητά τους και το sex appeal που τους χαρίζουν τα μακριά, ανέμελα μαλλιά τους.

Κι όμως, ένα καρέ hairlook, ακόμα και πιο κοντό από το ύψος των ώμων, μπορεί να είναι ακόμα και πιο sexy και εντυπωσιακό από τα μακριά μαλλιά.

H Nίκη Λυμπεράκη με στιλάτο καρέ

«Δεν είχα μικρή αυτοπεποίθηση, ούτε τώρα έχω» έχει σημειώσει η Νίκη Λυμπεράκη πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη».

SHARE