Η πριγκίπισσα Νταϊάνα
Μοναδική/ Φωτογραφία: Getty Images
26|11|2020 11:12
SHARE
DIANA

Η Νταϊάνα μαυρισμένη, με μπικίνι σε γιοτ στην Ιταλία -Οι σπάνιες φωτό της αξέχαστης πριγκίπισσας


Ο συνιδρυτής του ιταλικού οίκου Valentino, Giancarlo Giammetti δημοσίευσε στο Instagram δύο φωτογραφίες της πριγκίπισσας Νταϊάνα με μπικίνι.

Η Νταϊάνα είναι εντυπωσιακή όσο απολαμβάνει χαλαρές στιγμές σε ένα γιοτ στην Ιταλία, παρέα με τον πρίγκιπα Κύριλλο του Πρέσλαβ και τον Ιταλό σχεδιαστή, Valentino Garavani.

Στις σπάνιες φωτογραφίες που μοιράστηκε ο Giancarlo Giammetti, η αξέχαστη royal κρατά ένα drink στο χέρι της, με τα μαλλιά της βρεγμένα και τραβηγμένα πίσω. Μαυρισμένη, φορά ένα πολύχρωμο μπικίνι με ιδιαίτερο print και ένα μοβ πουκάμισο δεμένο στη μέση της.

Το summer look ολοκληρώνουν ένα ζευγάρι oversized γυαλιά ηλίου, ένα χρυσό βραχιόλι και κρίκοι, επίσης χρυσοί. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail οι φωτογραφίες πιθανότατα τραβήχτηκαν στο ιδιωτικό γιο του οίκου Valentino Τ.M.Blue One τον Σεπτέμβριο του 1990, δύο χρόνια πριν ανακοινωθεί επίσημα ο χωρισμός της από τον πρίγκιπα Κάρλο.

Στο background φαίνεται το μικρό ιταλικό Στρόμπολι στη βόρεια ακτή της Σικελίας, όπου κανείς συναντά το ομώνυμο όρος, στο οποίο βρίσκεται ένα από τα τρία ενεργά ηφαίστεια της Ιταλίας.

Instagram/ giancarlogiammetti

Ο Ιταλός σχεδιαστής μοιράστηκε και μια ακόμα φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την πριγκίπισσα Νταϊάνα σε μια επίσημη εκδήλωση, φορώντας ένα εκπληκτικό σύνολο με την υπογραφή του οίκου Valentino.

SHARE