Η Ντέμι Μουρ με λευκό πουκάμισο
Αγνώριστη/ Φωτογραφία: AP Images
26|06|2020 11:27
SHARE
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΟΡΦΗ

Μπορείς να φανταστείς τη Ντέμι Μουρ ξανθιά; Η σέξι μελαχρινή αποχωρίστηκε (προσωρινά) το μαύρο χρώμα στα μαλλιά της


Οταν μιλά κανείς για την υπέροχη και διαχρονική Ντέμι Μουρ, σίγουρα από τα πρώτα πράγματα που του έρχεται στο μυαλό είναι τα πλούσια, μαύρα μαλλιά της.

Μπορείτε να φανταστείτε την Ντέμι Μουρ ξανθιά; Αν και η διάσημη ηθοποιός έχει επιλέξει ξανά το χρώμα που ανέδειξε όσο καμία άλλη η Μέριλιν Μονρό, έχει καθιερωθεί ως μαυρομάλλα και δύσκολα κανείς μπορεί να φέρει στο νου τις σπάνιες φορές που έχει απαρνηθεί το αγαπημένο της χρώμα.

Αισθησιακή και γοητευτική, σίγουρα η Ντέμι Μουρ είναι από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της και θεωρείται σύμβολο ομορφιάς. Σε αυτό, η χαρακτηριστική, μακριά και σκούρα κώμη της, σίγουρα έχει παίξει τον ρόλο της.

Στη νέα παραγωγή της ψηφιακής πλατφόρμας Peacock «Brave New World», βασισμένη στο ομώνυμο και πολυδιαβασμένο δυστοπικό μυθιστόρημα του Άλντους Χάξλεϋ (στα ελληνικά: Θαυμαστός Καινούριος Κόσμος), βλέπουμε τη Ντέμι Μουρ με ξανθιά μαλλιά, τα οποία, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, είναι περούκα.

Η Ντέμι Μουρ ξανθιά στη σειρά Brave New World
IMDB

Στη σειρά, παρακολουθούμε τα όσα διαδραματίζονται σε μια κοινωνία που λέγεται New London, η οποία έχει πετύχει την ειρήνη, απαγορεύοντας τη μονογαμία, τα χρήματα, την ιδιωτική ζωή, τον θεσμό της οικογένειας, ελέγχοντας ακόμα και τον τρόπο που καταγράφεται η ιστορία. Τα παιδιά γεννιούνται με τεχνητό τρόπο και τοποθετούνται σε κοινωνικές τάξεις.

Peacock

Η Ντέμι Μουρ αποχωρίστηκε για λίγο τα μαύρα μαλλιά της για να υποδυθεί τη Λίντα, μια μητέρα που προσπαθεί να πείσει τον επαναστάτη γιο της, να μη φύγει από την κοινωνία αυτή, καθώς «όλοι βρίσκουν τη θέση τους». Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Ιούλιο.

SHARE