γυναίκα με νυφικό
Φωτογραφία: Instagram/@al_maccuish
04|08|2022 10:38
SHARE
BRIDAL CHIC

Η νύφη με παραμυθένιο pearl νυφικό και χωρίς μακιγιάζ


Έχοντας μόλις ξαναπαντρευτεί στα 46 της, η Liz Matthews, που εργάζεται στις δημόσιες σχέσεις στη βιομηχανία της μόδας, δηλώνει ότι πιστεύει στις «δεύτερες ευκαιρίες».

Η ίδια, έχοντας αποκτήσει 4 παιδιά, γνώρισε τον μέλλοντα σύζυγό της, Al MacCuish, στο Bumble, ενώ έτυχε να εργάζονται και οι δύο στον ίδιο χώρο, με το δικό του γραφείο να κάνει consulting σε οίκους όπως ο Gucci και ο Balmain.

Πέντε χρόνια αργότερα, και έχοντας περάσει ένα χορταστικό διάστημα έρωτα και ανεμελιάς, το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί αναλαμβάνοντας μάλιστα εξ' ολοκλήρου τη διοργάνωση του γάμου του, χωρίς τη βοήθεια wedding planner.

Η νύφη επέλεξε ένα υπέροχο νυφικό με vintage χαρακτήρα -με φουσκωτά μανίκια και ψηλό λαιμό, έδειχνε ακόμα πιο εντυπωσιακό χάρη στο περλέ χρώμα του με διακριτική λάμψη.

Όπως δήλωσε η Liz στη βρετανική Vogue, έχει αποφάσισει ότι το μακιγιάζ δεν κολακεύει το πρόσωπό της και έτσι δεν φόρεσε ούτε στο γάμο της -αντίθετα, επενδύει απλώς σε μια ακριβή κρέμα προσώπου που κάνει το πρόσωπό της να λάμπει από μέσα.

Στις φωτογραφίες, το ζευγάρι φαίνεται χαρούμενο, λαμπερό και ανέμελο!

SHARE