Η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνωα Μάτσα
Φωτογραφία: Instagram/ @olgakefalogianni
11|09|2020 10:06
SHARE
Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Η Όλγα Κεφαλογιάννη με τις αδερφές της στη συναυλία του Μίνωα Μάτσα -Και οι τρεις κομψότατες


Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία όπου τον βλέπουμε με την Όλγα Κεφαλογιάννη και τις αδερφές της, Χριστίνα και Δανάη.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη δε θα μπορούσε να λείψει από τη συναυλία που διοργάνωσε ο σύντροφός της, Μίνως Μάτσας στον ανοιχτό αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς, η οποία είχε φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα δόθηκαν στη Hopegenesis με σκοπό τη μείωση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Στη σκηνή εμφανίστηκαν και οι Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Κώστα Τριανταφυλλίδη, οι οποίοι «έντυσαν» με τις φωνές τους τη μαγική συναυλία.

Παρούσες ήταν και οι αδερφές της Όλγας Κεφαλογιάννη, Χριστίνα και Δανάη, αλλά και ξαδερφός τους και γνωστός δημοσιογράφος, Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος έσπευσε να βγάλει μια φωτογραφία και με τις τρεις, την οποία δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Με τσι Κεφαλογιαννοπούλες. Όπως θα λέγανε και στα Ανώγεια. Η Όλγα, η Χριστίνα και η Δανάη. Ξεχωριστές, διαφορετικές, αλλά σαν μια γροθιά. Δεν έχω συναντήσει πιο δυνατά κορίτσια. Ανθεκτικά κι αυθεντικά πλάσματα. Επιτέλους κατάφερα μετά από χρόνια να βγάλω μια φωτογραφία και με τις τρεις. Τώρα ο στόχος γίνεται ακόμα πιο δύσκολος, καθώς η επόμενη φωτογραφία θα πρέπει να είναι χωρίς μάσκες σε μια καλύτερη εποχή. Ανέμελη όπως οι ίδιες. Απόψε στη Ρωμαϊκή Αγορά με τις μαγικές μουσικές του Μίνωα Μάτσα και τις φωνές της Ε. Ζουγανέλη και του Κ. Τριανταφυλλίδη για καλό σκοπό» έγραψε ο Μιχάλης Κεφαλογγιάνης στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη με τις αδερφές της

Και οι τρεις αδερφές ήταν πολύ κομψές. Η Όλγα Κεφαλογγιάνη επέλεξε ένα βυσσινί φόρεμα σε φίνο ύφασμα, η Δανάη φλοράλ print και η Χριστίνα ένα chic & simple οff white φόρεμα.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στο Instagram:

Φωτογραφία από τη βραδιά ανέβασε και η Όλγα Κεφαλογιάννη, όπου τη βλέπουμε στο πλευρό του συντρόφου της.

SHARE